Önceki gün Bakacakkadı Beldesinde kahve ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren, CHP Zonguldak Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Ali İhsan Köktürk, çalışmalarını Çaycuma’da sürdürdü.

CHP Çaycuma İlçe binasında, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Umut Başoğlu, CHP Çaycuma Gençlik Kolları Başkanı Merter Mankal, Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bülent Kantarcı, Filyos Belediye Başkan Adayı Erol Acar, Karapınar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, Perşembe Belediye Başkan Adayı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkan Adayı Zerrin Güneş, Nebioğlu Belediye Başkan Adayı Tezcan Kayabaşlı ile bir toplantı gerçekleştiren Köktürk, tüm seçim bölgelerinde iddialı olduklarını bir kez daha vurguladı. 

Ülkenin içinden geçtiği sürecin ve Çaycuma’daki seçim bölgelerindeki durumun değerlendirildiği toplantıda, yol haritası ve seçim stratejileri belirlendi. 

Yerel seçimlerin aynı zamanda genel seçimlerin önemli bir basamağı olduğu, yerel hizmetlerin en sağlıklı bir şekilde halkımıza ulaştırılırken, diğer taraftan da, genel iktidarın hedeflendiğinin altının çizildiği toplantıda, Çaycuma CHP Belediye Başkan Adayları da, Çaycuma’daki tüm seçim bölgelerinde seçimleri almaktaki inanç ve kararlılıklarını vurguladılar. 

Köktürk, yolsuzluk batağına saplanan AKP iktidarından artık kurtulma zamanın geldiğinin altını çizerek, ülkemizi yeniden, kendi mahdumlarını değil, halkını, işçisini, emeklisini, işsizini, esnafını düşünen yeni bir iktidarı kurmanın temel görevleri olduğunu belirtti.