AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Alaplı Köylerinde coşkuyla karşılanıyor.

 Her gittiği köyde yoğun ilgi ile karşılanan Çaturoğlu seçim çalışmaları kapsamında Alaplı Hacıhasan köyünde halka seslendi. Çaturoğlu, Önümüzde yine bir seçim var yine her türlü haltları karıştırıyorlar. Her türlü sözün olayın içinden cımbızla bir kelime çekip onun üzerinden iddialar ortaya atıyorlar. Bunlara  biz siyasetçilerin cevap vermesi önemli değil, bunlara cevabı halkımız sandıkta veriyor. 7 Haziran akşamında bu muhteşem millet sandıklarda cevabını verecek." dedi.

‘HER TÜRLÜ TEZGAH YAYGARA YAPILIYOR’

Türkiye’yi kaosa  ve koalisyonlara eski dönemlere sürükleye bilmek için her türlü tezgah ve yaygaranın yapıldığını ifade eden Çaturoğlu, Her zaman her seçim atmosferinde Türkiye'de  istikrarı istemeyen çevreler Türkiye’yi kaosa sürüklemek ve koalisyonlara eski dönemlere sürükleye bilmek için her türlü tezgah yaygara yapıyorlar. Ama şükürler olsun ki 9 sever bizim vatandaşlarımız bu oyunu bozdu. Önümüzde yine bir seçim var, yine her türlü haltları karıştırıyorlar. Her türlü sözün olayın içinden cımbızla bir kelime çekip onun üzerinden iddialar ortaya atıyorlar. Ama bunlara  biz siyasetçilerin cevap vermesi önemli değil, bunlara cevabı halkımız sandıkta veriyor.7 haziran akşamında bu muhteşem millet sandıklarda verecek." diye konuştu.

‘BU MEMLEKTTE İŞÇİNİN, EMEKLİNİN MAAŞI ÖDENEMEZ HALE GELMİŞTİ’

  Ak Parti iktidarından önce bu memlekette işçinin, memurun ve emeklinin maaşı ödenemez hale geldiğini öne süren Çaturoğlu, "Geldiği içinde 5 yıllığına seçilmiş koalisyon hükümeti bu hükümetin içinde MHP, DSP ve Anavatan vardı.1,5 yıl evvel erken seçim isteyerek hazinenin tam takır olduğu durumda daha fazla rezil olmamak için erken seçime gittiler. Niçin? Bunu biz söylesek siyasi rekabet yapıyorlar derler aynı dönemde o hükümetin içinde yer almış, Türkiye İşçi Emeklileri Cemiyeti danışmanı o zamanın Bartın Milletvekili  var. Diyor ki, 'eğer biz bir iki ay daha erken seçime gitmeseydik. İşçinin, memurun ve emeklinin maaşını ödeyemeyecek duruma gelmiştik. Hazine iflas etmişti. 1999 yılındaki Marmara depremine Dünyanın yaptığı yardımlarla ödüyorduk. Ekonomi bozuktu oda kalmamıştı iflas etmiştik erken seçim istedik kurtulduk' diyor. O günün koalisyon ortağı ve erken seçimi isteyen  MHP ve onun genel başkanı  çıkmış diyor ki elinde bir seçim beyannamesi, 'işçiye şunu verecem, emekliye şunu verecem onu yapacam, bunu yapacam. ' Biz sizin cevasiyen evvelinizi biliriz. Bu MHP işçinin, emeklinin parasını bu hazineye bu Türkiye Cumhuriyetine ödeyemez hale getirdi. Artık vatandaş uyanık vaat etmekle adamakla mal tükenmez. Bu tür kaynağı astı astarı belli olmayan şeylere itibar etmeyin."ifadesi kullandı.

‘SSK’YI BATIRDI ÜLKEYİ'DE BATIRACAKTI’

Çaturoğlu, Merhum Bülent Ecevit 1999 yılında Kılıçdaroğlu’na söylediği bir sözünü hatırlatarak,  Kılıçdaroğlu,  SSK'ın başına geldikten sonra 1992'den 1999 kadar SKK zarar ediyor ve iflas etme noktasına geliyor. Kurum işçinin, emeklinin maaşını ödeyemeyecek hale geliyor. O zaman Kılıçdaroğlu çareyi istifa etmekte buluyor.1999 yılın da seçimler var. Gidiyor merhum Ecevit'e diyor ki, 'ben SSK genel müdürlüğünden istifa ettim, DSP'ten Milletvekili adayı olmak istiyorum.' Merhum Ecevit aynen şunu söylüyor. "Ben seni aday maday yapamam sen SSK’yı batırdın. Bizi de batırırsın, bu ülkeyi de batırırsın" diyor. Al birin vur ötekine ikisini de hali icraatı meydanda, o da bastırmış bir beyanname gitmiş birde notere tasdik ettirmiş. Bunların amacı hazinedeki paradadır.” 

(Haber Cem Sürmeneli)