Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Kepez Mahallesinde yaşayan Evinç ailesinin yedi yaşındaki kızları Fatma Nur’a bir yardımda Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’dan geldi. Meltem ve Murat Evinç çifti ve küçük kızları Fatma Nur, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı TBMM’de ziyaret etti. Ulupınar, Fatma Nur’un sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Devrek’ten Ahmet Dereli ve oğlu Bünyamin Dereli, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı Türkiye Büyük Millet Meclisindeki makamında ziyaret etti. Bünyamin Dereli daha önce burnundan operasyon geçirmişti. Tedavisinde başarı sağlanamadığı için Ulupınar’dan yardım talep eden baba Ahmet Dereli, oğlunun sağlık sorunları hakkında bilgi verdi

Zonguldak Milletvekili Ulupınar yaptığı açıklama da; 7 yaşındaki işitme engelli Fatmanur Evinç’in ve Bünyamin Dereli kardeşimizin tedavileri için Hacettepe Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalında ilgili doktorlarımızdan randevu aldık. Hocamız Fatma Nur’un işitme problemi ile ilgili tedavisinin ve takibinin yapılacağını belirtti.  Fatma Nur işitme sorunu olduğu için konuşma da sıkıntı yaşıyor.  Yapılacak tedavi ve alacağı eğitim ile  iyi bir aşama kaydedeceğimize inanıyorum. Bünyamin kardeşimizin de yeniden operasyon geçirmesi gerekiyor.  Fatma Nur kızımızın ve Bünyamin kardeşimin sağlıklarına kavuşması için elimizden geleni yapacağız.”dedi.

 

ULUPINAR’A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR…

Kilimli Semt Polikliniği Sorumlu Başhekimi Abdullah Sapmaz, Müsiad Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çatalçam, AK Parti Çatalağzı Belde Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yıldız ve Türkiye Kamu Taşeron İşçileri Derneği Kurucu Başkanı Onur Günaydın, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ulupınar da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür etti.