Milliyetçi Hareket Partisi (mhp) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir ve ekibi Fiziksel Engelliler Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldılar.

 

Etkinlikte konuşan Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk "Derneğimiz 2 bin 400 e yakın üyesi olan bir dernek. Bu kahvaltıda hem sorunlarımızı paylaşmak hem bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere tüm engelli arkadaşlarım adına teşekkür ediyoruz. Burada emeği geçen başta yönetim kurulu üyelerime de teşekkür ediyorum" dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir kahvaltı sonrasında yaptığı açıklama da amaçlarının her kesimde birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi. Özdemir konuşmasında " Belediye Başkan Adayı olarak Ereğli' de kaybolan birlik, beraberlik ile kurumlar arasında ki diyalog eksikliğini gidermek öncelikli hedefimiz. Bugün de burada engelli kardeşlerimizle bir araya gelerek onların sorunlarına ve dertlerine ortak olmak istedik.  Belediye Başkanlığını da aldıktan sonra bu tür birlik ve beraberlik organizasyonları da devam edecek" dedi.