Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosu’nun haberi şu şekilde:

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kışla Mahallesi Potbaşı Sokak’ta bulunan vatandaşlarla kahvehanede bir araya gelerek çay sohbeti yaptı.

Muhtar Muhammet Demir mahallelilerin isteklerini bir bir sıralarken, Başkan Uysal’da mahallenin sorunlarının kısa, orta ve uzun vadede çözüleceğini belirtti.

 

POTBAŞI HATTINDA YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMASI

Belediye Şantiyesinin Belen Sanayi Sitesi arkasında yapımının sürdüğünü belirten Başkan Uysal, Kışla’daki şantiyenin kaldırılarak yeşillendirileceğini ve Gülüç Irmağı ile birleştirilerek park bahçe ve seyir terası, çocuk parkları alanına dönüşeceğini belirtti.

Karayollarının kaldırımlarla kapattığı yolların açılması taleplerini yineleyen mahalle halkına Başkan Uysal, ‘Karayollarına teslim edildikten sonra açılması gereken yerleriz açarız’ yanıtını verdi.

 

KADINLAR VE ÇOCUKLARIN BAŞKAN UYSAL SEVGİSİ

Daha sonra Kışla Mahallesi’ne geçen Başkan Uysal buradaki esnafların tek tek gezerek hal hatırı sordu ve sohbet etti.

Bazı CHP’lilerin Başkan Uysal’ın koluna girmesiyle birlikte ‘Uysal’ın koluna girdi, AK Parti’ye geçti’ esprileri de yapılırken, Başkan Uysal, Kışla Mahallesi’nde bulunan dere temizliği ve imar isteklerini değerlendirdi.

Mahallenin kadınlarını ve çocuklarını da dinleyen Başkan Uysal, kadınların el ürünlerini satacak yer talepleri ile çocukların oyun parti isteklerini de notları arasına aldı.

 

BAŞKAN UYSAL KÖSELER’DE ALKIŞLARLA KARŞILANDI

Daha sonda Köseler Mahallesi’ne geçen ve mahallelinin alkışlarla karşıladığı Başkan Uysal, Muhtar Saip Erarslan’ın sorunlarını söylemeden sıraladı. Bu durum ise mahallelileri şaşırttı. Başkan Uysal Ereğli’nin 31 mahallesine gittiğini ve nerde ne eksiği olduğunu gördüğünü ve sorunların hepsini bildiğini belirtti.

 

Köselerin futbol sahasının çimlendirilmesi, tarihi çeşmesinin bakımı, yollardaki yağmurlama hattı gibi sorunların bir bir çözülmeye başladığını hatırlatan Başkan Uysal, samimi geçen sohbet sonrası mahalleden alkışlarla uğurlandı.  

 

HASTALARI ZİYARETLE AİLELERİNİ MUTLU ETTİ

Başkan Uysal, daha sonra Köseler’de Muhtar Eraslan, Önceki Belediye Meclis Üyelerinden İsmet Koç ile birlikte Alzheimer hastalığına yakalandığı belirten 75 yaşındaki Burhan Göktaş’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dedi. Göktaş ailesinin fertleri de Başkan Uysal’ın annelerini de ameliyat ettiğini ve hayata döndürdüğünü anlatarak ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduklarını söylediler.

 

ELMATEPELİLER: EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN

Başkan Uysal, Elmatepe Mahallesi Muhtarı Muammer Arslan ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte askere giden Yaşar Alkan’ın eğlencesine katıldı. Alkan’a hayırlı tekseler dileyen Başkan Uysal, en ufak bir sıkıntıda gerek askerin gerekse ailesinin telefonla kendisine ulaşmasını istedi.

 

Başkan Uysal, ‘En büyük başkan bizim başkan, en büyük asker bizim asker’ sözleriyle ve alkışlarla Elmatepe’den ayrıldı. Başkan Uysal’a mahalle gezileri boyunca Reşat Latif, Sezai Meriç, Eyüp Karaaslan, Ayhan Atay, İhsan Yazıcıoğlu ve Salih Kumaş eşlik etti.