Ak Parti Alaplı Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Uysal, “Amacımız ailemizle gezebileceğimiz sosyal alanların bulunduğu güvenli bir Alaplı oluşturmak” dedi.
Ak Parti Alaplı Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Uysal, bir lokantada kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Uysal, çok iyi projelerle Alaplı en iyi hizmeti yapmak için aday adayı olduğunu söyledi.
Makamların önemli olmadığını önemli olanın hizmet etmek olduğunu anlatan Uysal, şöyle dedi:
“Hepiniz beni daha önceden yaptığım hizmetlerle tanıyorsunuz. Her zaman dediğim gibi bundan sonra  da  ben yok biz varız. Ben bu memlekette doğdum, burada büyüdüm. 
Bu zamana kadar bana gerek öğrencilik, gerek meslek hayatımda birçok insanın faydası olmuştur. Onların hepsine teşekkür ediyorum. Şimdi benim Alaplı’ya faydalı olma zamanım geldi. Alaplı’da doğmuş büyümüş biri olarak sorunları içerden gördüğüm için projelerle geliyorum. Projelerimi adaylığım kesinleştikten sonra sizlerle paylaşacağım.”

 

BU BİR DEMOKRATİK YARIŞTIR
Ak Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan 7 arkadaşında hizmet yarışına girdiğini kaydeden Uysal, Ak Parti’de Alaplı Belediye Başkan Adaylığı için 7 arkadaşım müracaat etti. Bu demokratik bir hizmet yarışıdır. Mevcut başkanımız da, ben dâhil olmak üzere diğer adaylar da demokratik haklarını kullanıyorlar. Hepimiz Alaplı’ya hizmet sevdası ile bu yola çıktık. Sayı ne kadar çok olursa olsun Partimiz bu işi en iyi yapacak arkadaşı seçecektir. Bu şehre şu ana kadar yaptıklarım, eğitimim,  sosyal hayatım, kadromla ve şehre katacaklarımla kendimi bu iş için yeterli buluyorum.”diye konuştu.

 

ALAPLI’DA BÜYÜDÜM
Uysal, Alaplının sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, Alaplı’da büyüdüm, Alaplı’da yaşıyorum. Alaplı’nın sorunlarını çok iyi biliyorum. Çözümlerini de biliyorum. Hüseyin Uysal’ı seçmek sadece şahsımı seçmek değil benimle birlikte çalışacak güçlü bir kadronun da tercihi olacaktır. Ben ekip çalışmasına inanıyorum liderliğini yapacağım bu vazifenin sorumluluklarının farkındayım. Görev verilmesi durumunda teşkilatımız ve ekibimle saha da yapacağımız gayretli çalışma ile Ak Parti oylarını mevcut durumundan yukarıya taşıyacak ve şehri yaşanabilir modern bir kent yapacağımıza inancım tamdır.”

 

SOSYAL ALANLAR YARATACAĞIM
Ailelerin gezebileceği sosyal alanlar yaratacaklarını ifade eden Uysal sözlerini şöyle tamamladı: Öncelikli konumuz sosyal alanlar Alaplı da kurulması gereken parklar, bahçeler ve sahilimiz. Alaplılı rahat bir şekilde ailesini alıp gezebileceği bir mekanı uzun yıllardır bekliyor. Biz bunu yapacağız. 
Amacımız ailemizle gezebileceğimiz sosyal alanların bulunduğu güvenli bir Alaplı oluşturmak  çok iyi projelerim var. Başkanlığa aday gösterildiğim anda bütün projelerimi açıklayacağım. Bu meşakkatli yola Alaplı ya hizmet etmek için çıktım,  önemli olan mevki makam değil, önemli olan hizmet etmektir. 
Aday kim olursa olsun, ben önce Ak Partinin bir neferiyim ondan sonra göreve talip bir aday adayıyım.”