Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi CHP ilçe Başkan adayı Neriman Posbıyık,  Kurban Bayramı’nın ilk günü belediyede düzenlenen bayramlaşma programında, belediye çalışanları, STK temsilcileri ve misafirleriyle bayramlaştılar.

Belediyenin gönderdiği açıklama şöyle:

Kdz. Ereğli Belediyesi’nde geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreni Kurban Bayramı’nın ilk günü Başkan Halil Posbıyık’ın makamında gerçekleşti.

Başkan Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, belediyede çalışan personel, zabıta, itfaiye, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, gazeteciler ve misafirleriyle tek tek bayramlaştı birlikte sohbet ettiler.

Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde, Başkan Posbıyık katılımcıların ve Ereğli halkının bayramını kutlayarak; “Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluklarımızı paylaştığımız çok özel günler. Mübarek Kurban Bayramı’nı anlamına uygun, hoşgörü ve barış ortamında geçirmenizi diliyorum. Tüm hemşerilerime sağlık sıhhat diliyorum. Aileleriyle birlikte sağlık içerisinde mutlu, huzurlu bir bayram dileyerek selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Başkan Posbıyık, belediyedeki bayramlaşmanın ardından ilçe protokolüyle birlikte gün içerisindeki programlara katıldı.