Zonguldak Makine Mühendisleri Odası Başkanı Birhan Şahin 19 Ocak’ta yapılacak olan odanın genel kurulu öncesi destek istemek ve hayırlı olsun dileklerini iletmek amacıyla CHP’nin Devrek Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Songül Malkoç’u ziyaret etti.

Songül Malkoç Şahin ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini işyerinde ağırlayıp kendileriyle bir süre sohbet etti.

CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç, “  Sizler benim oda başkanlığı dışında aynı zamanda arkadaşlarımsınız, kardeşlerimsiniz.    18-19 Ocak’ta makine mühendislerinin Zonguldak’ta bir kongresi var.  Onun için destek istemek  hem de beni tebrik etmek amacıyla arkadaşlarım geldi.   Bir belediye başkan adayı meslektaşları olarak ben onlarla onlarda benimle gurur duyuyorlar. Ben oda seçiminde arkadaşları a tam destek vereceğimi ve sizin yanınızda olacağımı o gün sizlerle birlikte olacağıma da söz veriyorum.  Geldiğiniz içi teşekkür ediyorum şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi.

Zonguldak Maden Mühendisleri Odası Başkanı Birhan Şahin ise; “ Songül kardeşimize bu güzel düşünceleri için teşekkür ediyoruz.  Her zaman yanımızdaydı bu kongrede yine desteklerini bekliyoruz.  Aynı zamanda kendi adaylığını da tebrik ediyoruz.  Bir meslektaşımızın bu tür yerlere aday olması olumlu ve onurludur.  O kentin o yörenin gelişmesine büyük katkılar verecektir.  Adaylık yarışında Songül Malkoç’a başarılar diliyoruz inşallah hayırlısı olur” diye konuştu.