AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Belen Sanayi Sitesinin ardından Kışla Sanayi Sitesini de gezerek, vatandaşlardan destek istedi; makine sanayisinin destekleneceğini söyledi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığından gönderilen haber metni şu şekilde:

7 Haziran Pazar günü yapılacak olan Genel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren ve Zonguldak’taki Milletvekili adayları arasında temposuyla ön plana çıkan isim olan Çaturoğlu, Belen Sanayi Sitesinin ardından Kışla Sanayi Sitesini de bulunan tüm esnafları gezdi, sorun ve isteklerini dinledi.

SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUZ 


Beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kışla Sanayi Sitesinde bulunan esnaflardan 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler için destek isteyen Çaturoğlu, sanayi esnafının içinde bulunduğu sorunları çok iyi bildiklerini kaydederek, makine sanayisine Hükümet olarak destek vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.   

ESNAFI EN İYİ BEN BİLİRİM 

Çaturoğlu burada yaptığı açıklamada, özellikle Sanayi esnafının sorunlarını en iyi kendisinin bildiğini belirterek, şunları söyledi:

“Belen Sanayi Sitesinin tamamını geçen hafta gezmiştik, bugün gündüz programımınız öğleden sonraki bölümünü Kışla Sanayi Sitesine ayırdık. Tüm esnafımızı kapı kapı dolaştık. Onlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Biliyoruz ki, elleri çekiç tutan, yağ pas içinde evine ekmek götürmeye çalışan bu kardeşlerimiz emeği hiçbir zaman görmezden gelinemez. Biz makine sanayisine elimizden gelen desteği verdik, bundan sonra da bu desteği artırarak vermeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin en ufak kuşkusu olmasın.  Tüm Sanayi esnafının hangi şartlar altında çalıştığını en iyi bilenlerden biride benim. Esnafımızdan bu seçimlerde de AK Parti’ye destek vererek, oyumuzu artırmalarınız arzu ediyorum. Biz seçimden önce olduğu gibi seçimlerden sonra da buraya gelip, sizlerin hal hatırını soracağız, her zaman yanınızda olacağız” 

ÇEKİÇ SALLADI, RULMAN TAŞIDI 

4 saati aşkın süren Sanayi ziyaretinde sıkılmadık el bırakmayan Çaturoğlu, çekiçle kaporta düzeltti, rulman taşıyan sanayi esnafına yardım etti, bobinaj yaparak çoğunluğu Alaplılı olan esnaflardan yoğun ilgi gördü ve destek aldı.