Adı uzun süreden beri kamuoyunda Devrek belediye başkan adayı olacak kişiler arasında geçen Makine Mühendisi Songül Malkoç Cumartesi günü CHP’den Devrek Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıklayacak.

 

MALKOÇ;  SEVGİ DÜRÜSTÜK VE BAŞARI YOLCULUMUZUN STARTINI VERİYORUZ

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Songül Malkoç şöyle konuştu:

“1989 yılından beri Sosyal Demokrat düşünce anlayışımla, ilke ve değerlerine yürekten inandığım Cumhuriyet Halk Partisi’nde başlayan SEVGİ DÜRÜSTLÜK VE BAŞARI yolculuğumuz her geçen gün daha aydınlık, daha kalabalık ve çok daha güçlü olarak devam etmektedir. Ben de bu aydınlık yolda partimin başarısı için elimden geleni yapmak, verilecek her görev ve sorumluluğu layıkıyla yerine getirmeyi her daim görev bildim.

Beni bu yolda yüreklendiren, bana yol arkadaşlığı eden, bu uğurda benimle gecesini gündüzüne katan tüm hemşerilerimin isteği, desteği ve sevgisi karşısında Devrek Belediye Başkanlığına aday adayı olmayı, Devrek’lilerin bana vermiş olduğu bir görev ve sorumluluk olarak üstleniyor ve partili, partisiz tüm hemşerilerimizi 27 Temmuz Cumartesi günü saat 14: 00 de parti binamızda gerçekleştireceğimiz basın açıklamamıza bekliyorum.”