Genel Merkez tarafından CHP Devrek Belediye Bakan Adaylığı açıklanan Songül Malkoç ilk iş olarak CHP Devrek İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

Songül Malkoç’un  belediye başkan adayı olarak ilçe teşkilatında katıldığı toplantıda İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, yönetim kurulu üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şazi Sivişoğlu ve bazı üyeler yer aldı.

 

BÜKRÜ; BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE DEVREK BELDİYESİNİ KAZANACAĞIZ

Açılış konuşmasını yapan CHP Devrek İlçe Başkanı  Yaşar Bükrü, “Bu akşam toplanmamızın amacı Genel Merkezimizin yapmış olduğu açıklama sonucu  sayın Songül Malkoç CHP’nin Devrek Belediye Başkan adayı olmuştur.  Uzun bir süreç ve üç kişilik bir yarıştan sonra Songül malkoç aday adaylık sürecini önde bitirip aday olmuştur. Ben kendisini yönetim kurulu arkadaşlarım adına tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Önümüzde zor ve yorucu bir üç aylık süre var.  Bu süre içinde hep beraber birlik beraberlik içinde çalışıp Devrek’te Cumhuriyet Halk  Partisini yerelde iktidara taşıyacağız, bundan adım gibi eminim.  Önce yerelde AKP iktidarını yıkacağız sonra da genelde AKP iktidarına haramiler saltanatına Devrek’te ve tüm Türkiye’de son vereceğiz” dedi.

 

MALKOÇ; 10 YIL ARADAN SONRA DEVREK BELEDİYESİNİ YENİDEN KAZANACAĞIZ

“Sayın başkanım çok değerli Devrek CHP yönetim kurulu üyelerimiz, il yönetim kurulu arkadaşım” diyerek konuşmasına başlayan CHP Devrek Belediye Bakan Adayı Songül Malkoç, “Bugün Devrek’in belediye başkanlığını almak için 30 Mart startı vermek için toplanmış bulunmaktayız.  İlk olarak örgütümle beraber bir araya geldik ve önümüzdeki süreci 3 aylık zamanı nasıl verimli olarak  kullanacağımızı birlikte değerlendireceğiz.   Örgütümün içinden gelen bir insanım buraya uzak değilim.  Her zaman birlikte çalıştığım arkadaşlarım, kardeşlerim, can dostlarımla beraber bu işi üç aylık süre içerisinde  birlik beraberlik içinde sürdüreceğiz.  Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı var.  30 Mart’ta CHP İnşallah yerelde iktidar olacaktır. 2015 yılı da  Türkiye için CHP’nin genel iktidarı olacaktır.  Ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2015 yılında Başbakanlığını kutlayacağız.  Amacımız Devrek’ te de sosyal demokrat belediyecilik anlayışını 10 yıl aradan sonra tekrar geriye getirmektir. Herkese eşit mesafede yaklaşıp halkça Hakça emeğe saygılı bir belediye anlayışını tekrar kurmak adına bu çalışmaları yapacağız.  Zaten biz CHP olarak bu çalışmalara bugün başlamadık. Biz asıl başarıyı 2009 yılından sonra başlatmıştık. Referandum sürecinde   Devrek’te birinci parti olduk. 2011 yılında bu örgütümüzle ve Şeref başkanımın ilçe başkanlığında oyumuzu %75 artırdık. Bugün için ise artık zamanı geldi. Devrek belediyesini birlik beraberlik içinde alma zamanımız artık geldi. Hiçbir zaman koltuk egom olmadı. Her zaman çözüm ve hizmet  odaklı  çalıştım.  Bu çalışmalarıma arkadaşlarımla birlikte devam edeceğiz.  Amacımız Devrek’e hizmet etmektir.  Devrek’e Hakça ve halkça yolsuzluk ve yoksulluğu ortadan kaldırıp insanlarımızı bir nebze rahatlatmak, işsizliği azaltmak adına arkadaşlarımla beraber bir yola gireceğiz.  Burada tekar ediyorum hiç birimizin koltuk sevdası yok.  Amacımız 30 Mart seçimlerinde Devrek’te CHP’nin zaferini elde etmektir.  Ben bu anlamda arkadaşlarımla örgütümle el ele, kol kola omuz omuza vereceğime buradan söz veriyorum.  Bu zaferi birlik beraberlik içinde kazanacağız” dedi.

5 Ocak’ta tüm üyelerle kahvaltıda buluşacaklarını açıklayan Songül Malkoç, “8 Aralık’ta bir ön seçim geçirdik.  Çetin başkanım, Şeref başkanımla beraber tam bir demokrasi şöleni Devrek’e yaşattık.  Bundan sonraki süreçte de birlikte olacağız.  Birlikte bu zaferi kazanacağız.  Ve 5 Ocak tarihinde de bütün arkadaşlarıma, bütün üyelerimize teşekkür etmek amacıyla örgütümle beraber bir kahvaltı vereceğiz. Ben bunu da buradan duyurmak istiyorum.  Herkese buradan sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.