CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç aday olarak ilk nişan yüzüğünü taktı. Malkoç CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü’nün yeğeni  Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni  Nesrin Sağır ile İstanbul’da Coğrafya öğretmeni olarak görev yapan  İsa Davulcu’nun  Devrek Öğretmenevindeki nişan törenine katıldı.

 Yeni nişanlanan çiftin nişan yüzüklerini takıp kurdeleyi kesen CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç,” İnşallah yazında nikahınızı kıymak belediye başkanı olarak bana nasip olur” dedi.

İlk defa bir nişan yüzük takma töreni yapıyor olduğunu ifade eden Malkoç, “Bu akşam ayrı bir güzel, bu benim ilk defa bir yüzük takma törenim oluyor.  Başka bir güzellik ise hepiniz benim köylümmüşsünüz.  CHP’nin Devrek belediye başkan adayıyım Allah izin verirse 30 Mart seçimlerinde inşallah  Devrek’i yönetmeye talip olacağım.   İsa ve  Nesrin Kardeşimiz evliliğe giden yolda ilk adımı atıyorlar.  Bu mutluluğu hep birlikte yaşıyoruz.  İnşallah asıl mutluluk evliliklerini yaptıkları nikah töreninde olacak. İnşallah evlilik törenlerinde nikahlarını kıymak bana nasip olur.  Ben şimdiden İsa ve Nesrin kardeşime ömür boyu mutluluklar diliyorum.  Allah bir yastıkta kocatsın diyorum, hayırlı uğurlu olsun  bu çocuklarımız mutlu olsun” diye konuştu.

 Yüzük takma töreninde yaptığı konuşma da konukların sık sık alkışlarıyla kendisine destek verdikleri törenden sonra  Songül Malkoç davetlilerle tek tek tokalaşıp yakından ilgilendi.