CHP Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Songül Malkoç, durmak bilmeksizin çalışıyor. İş hayatında sivil toplum kuruluşlarındaki aktif görevlerinde olduğu gibi 30 yılını verdiği CHP’de de aday adayı olarak çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
 Devrek’te yapılan tüm anketlerde birinci çıkarak Devrek halkının tam desteğini almayı başaran CHP Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Songül Malkoç, siyaset yaparak yıllarını verdiği CHP tabanında tam desteğini görüyor.
 Songül Malkoç, “ Hedefim 8 Aralık değil, 30 Mart 2014 günü CHP olarak Devrek belediyesini yeniden kazanmaktır” dedi.
Devrek ilçesinin 126 yıllık tarihinin ve karaelmas diyarı Zonguldak’ın da ilk kadın belediye başkanı olmayı hedefleyen CHP Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Songül Malkoç, 8 Aralık Pazar günü yapılacak olan ön seçim öncesinde Devrek halkının olduğu gibi CHP’li üyelerin desteğini de alarak çalışmalarını devam ettiriyor.
Bugüne kadar hep insan odaklı olarak çalıştığını ve tüm insanların kendisi için çok değerli olduğunu ifade eden Songül Malkoç, “ Son bir haftalık zaman diliminde partimize kayıtlı olan çok değerli üyelerimizle gerek telefonla gerekse yüz yüze görüşerek Devrek’te yapılacak olan yerel seçim öncesi karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulundum.  Üyelerimizin de benimde amacımız tek ve o’da Devrek’te CHP olarak belediye seçimini kazanmak. Bu ortak payda üzerinde çok değerli partili üyelerimizle hem fikir olmamız Devrek adına çok güzel günlerin başladığını da gösteriyor. Devrek’te CHP olarak seçimi alacağız. Buna Devrek halkı şartlanmış durumda. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun partinin her kademesinde uygulamaya başladığı %33 kadın kotasının gücünü de alarak bu yarışa başladım.  Pazar günü üyelerimizin de sandıktan tam desteğini alarak bu hedefimize doğru hep birlikte emin adımlarla ilerleyeceğiz. Güzel günler çok yakında ve güzel günlerde hep birlikte buluşmaya az kaldı” diye konuştu.