Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı  Mevlüt Özdemir, Sivil Toplum Kuruşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

MHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Özdemir ve MHP İlçe Yönetimi Kdz.Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat’’ı ziyaret etti.

Özdemir yaptığı açıklamada; “2014 yerel seçimleri öncesinde Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bugün Ziraat Odası Başkanımız Adil Pulat ve Yönetimini ziyaret ediyoruz.

Göreve geldiğimiz takdirde Ziraat Odası ile istişare yaparak tarımla uğraşan çiftçimizin üreticimizin yapabileceği çalışmalara destek olacağız.

Kdz.Ereğli’nin son yıllarda bizim gözlemlediğimiz  kadarıyla  fındıkta gerileme görülüyor. Fındık dışında tarımda yapılan çalışmaları da değerlendirmek istiyoruz. Bizlerin sizlere hizmet verebilecek katkımız olurumu düşüncesiyle istişare yapmak, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdik Belediye Başkanlığı seçimlerinde adaylığımız süresince kendilerinden destek bekliyoruz.

Kdz.Ereğli’de  Ziraat Odası üyeleriniz ne üretiyorsa işyerlerimizde  sizin hizmetinizdeyiz.  Üreticinin bu yönde gelen taleplerini değerlendirmek istiyoruz. Üreticimize destek olmak istiyoruz. Hangi üretici ne üretiyorsa getirin işyerlerimizden satışını yapmak istiyoruz. Ben ve arkadaşlarım üreticinin yanında olacağız. Onların ürettikleri ürünleri mağazalarımızda satışını yapmaya hazırız” dedi.

Kdz. Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ise, “MHP Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayımız Mevlüt Özdemir’e 2014 yerel seçimleri öncesinde gerçekleştirdikleri ziyaret nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Demokrasinin beşiği olan yerel seçimler, Kdz.  Ereğli başta olmak üzere Zonguldak ve ülkemiz için hayırlı olsun.  Bu yolda Özdemir’e başarılar diliyoruz.  Önemli olan seçimleri kazanmak değil,  cesaret gösterip aday olabilmek önemlidir. Seçim süreci meşakkatli iştir, cesaretinizden ötürü bir kez daha kutluyor, başarılar diliyorum“ dedi.