Alaplı Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısı, yapılan ikinci oturumla tamamlandı.

Belediye Başkanı Nuri Tekin’in başkanlığında yapılan toplantıda, ilgili komisyonlara havale edilen iki madde, komisyonlardan gelen teklif doğrultusunda oybirliğiyle kabul edildi.

Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Nuri Tekin, Ankara’da sağlığıyla ilgili tetkik yaptırdığından dolayı ilk toplantıda bulunamadığını hatırlatarak, “Çok şükür, yapılan tetkiklerde sağlığımla ilgili hiçbir problem çıkmadı. Bu süreçte, ziyaretime gelerek, telefon ederek, mesaj çekerek veya sosyal medyadan mesaj yazarak geçmiş olsun temennisinde bulunan herkese çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum“ dedi.

1 Kasım’da yapılan seçim sonuçlarının da ülkemize ve bölgemize hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Tekin, “Zonguldak’tan seçilen 5 milletvekilimize ve tüm milletvekillerimize de ayrıca başarılar diliyorum“ dedi.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmesiyle devam eden toplantıda, ilk oturumda Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen “2016 mali yılı bütçe kararnamesi ve tahmini gelir-gider bütçesi” ve İmar Komisyonu’na havale edilen “Merkez Mahallesi 201 ada, 1 parseldeki trafo alanıyla ilgili imar tadilatı” ilgili komisyonlardan gelen raporlar doğrultusunda oybirliğiyle kabul edildi.

Alaplı Belediye Meclisi, önümüzdeki ay olağan toplantısını 1 Aralık Salı günü yapacak ve toplantı saat:14.00’de başlayacak.