Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık açtı ağzını, yumdu gözünü ve AKP’li milletvekilleri ile ilçe başkanına verdi veriştirdi.

Posbıyık bu konuda şöyle konuştu:

ERCAN CANDAN’A ÜZÜLÜYORUM                                      

Gazetelere basına demeç veriyor, ormana baskı yapıyorlar buradan bir nema çıkaracak diye düşünüyorlar.  En çok üzüldüğüm nokta Ercan Candan.  Candan ile aslında aramda mesele yok kendisini sever sayarım. Ereğlililer Derneğinde birlikte hizmetimiz oldu Ukrayna'ya gittik. Toplum rahat durmuyor, Posbıyık ile Candan'ın arasını açmaya çalışıyor. Fatih Çakır beyefendidir onu severim, onun bağlı olduğu yerler var Fazlı Erdoğan'a plaket verdi. Fatih vasıtası ile Candan ile aramızı açmaya çalışıyor bayağı mesafe aldılar. Beni ziyarete gelsin benden ona zarar gelmez fayda gelir. Araya başkaları giriyor Fatih'ler Fazlı'lar. Onu kandırıyorlar. Söz konusu yerlerden 1972 yılında kadastro geçmiş 60 gün ilan müddeti var ilanı yapılmış. 10 Yıl içerisinde itiraz var diyor ama 40 yıl geçmiş aradan itiraz yok. Saçma politikalar olur mu? Ayrıca buraya devlet tapu vermiş, orman yerine gidin bakalım şahsa aittir diye tapu verebilir misiniz? Bundan vazgeçtik hadi 1976 yılından İller Bankası geldi imar planı yaptı. Ercan Candan'ı zor durumda bırakmak istiyorlar.

ERDEMİR'İN YEMEKLERİNİ Mİ SEVDİLER?

Kamuoyunun dikkatlerini çeken Köksal Toptan, Ercan Candan, Özcan Ulupınar geliyorlar Erdemir'e damlıyorlar, geliyorlar Erdemir'e damlıyorlar, Erdemir'in yemeklerine mi hoşlarına gitti? Neden bu kadar çok geliyorlar anlamadım bugüne kadar gelmiyorlardı. Seçime 10 ay kaldı Ereğli'de seçimi alacağız diyorlar, Fatih Tar'a baskı yapıyorlar. Ereğli Belediye Başkanına yardım etmeyeceksin diyorlar. Erdemir tarafından verilen fakülte yerlerinin imzaları yapılmıyor. Neler konuştuklarını biliyorum yeri geldiğince ve zamanında açıklayacağım. Sıkıntıları da var, Erdemir'de yönetimde falan görev alamıyorlar, korktukları için bunu bırakın görev alsınlar. Söylemediğim daha çok şey var.