Bir taraftan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) çalışmalarını sürdüren AK Parti Zonguldak Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Özcan Ulupınar, diğer yandan da misafirlerini ağırlıyor.

BAŞKANLARDAN ULUPINAR’A ZİYARET
Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ve AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Milletvekili Özcan Ulupınar’ı makamında ziyaret etti. AK belediyecilik anlamında hizmetlerini tüm hızı ile sürdüren Belediye Başkanları, projeleri için Ulupınar’dan destek talep etti. Projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi için ilgili kurumlarla yapılan görüşmeler sonucunda önemli bir yol kat edildi. Milletvekili Ulupınar, Belediye Başkanlarının projeleri için ilgili kurumlar ile telefon görüşmelerinde bulundu. Ulupınar, ziyarette yaptığı konuşmada, “Belediye Başkanlarımızın ziyaretlerinden dolayı çok memnun oldum. Kendilerine teşekkür ederim. 2015 yılı genel seçimleri öncesinde Teşkilatlarımızın kongrelerini yapıyoruz. Alaplı, Gökçebey, Kozlu, Ereğli, Çaycuma ve Kilimli başta olmak üzere birçok ilçelerimizde ve beldelerimizde kongrelerimizi gerçekleştirdik. Gerçekleştireceğimiz Devrek, Merkez İlçe ve İl Kongrelerimizi de önümüzdeki günlerde yapacağız. Genel Merkezimiz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Merkez İlçe Başkanımız Metin Karaduman’ın nezaket ziyaretlerinde bulundu. Kendisine teşekkür ediyorum. 
Merkez İlçe Başkanımız ile önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz Merkez İlçe Kongresi hakkında istişare de bulunduk” dedi.

YETKİLİ VERGİ MÜFETTİŞ 
YARDIMCILARINDAN ULUPINAR’A ZİYARET

Maliye Bakanlığı Yetkili Vergi Müfettiş Yardımcılarından Said İpek, Mustafa Şengöl, Kenan Kahyaoğlu, Serdar Aksoy ve Kazım Göktaş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı makamında ziyaret etti. Yetkili Vergi Müfettiş Yardımcıları, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve Milletvekili Ulupınar’dan, Yetkili Vergi Müfettiş Yardımcılarının yaşadığı sıkıntıların giderilmesi konusunda destek talep ettiler.

ULUPINAR, NALLIHAN’DAN GELEN ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
Ankara’nın Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Bayrak, Nallıhan Belediye Meclis Üyesi Fikri Güneş ve TBMM Başkanlık Divanı Teknik Personeli Tamer Mumcu, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a nezaket ziyaretinde bulundular.

ZONGULDAK’TAN ZİYARETÇİ AKINI…
Zonguldak Merkez Sosyal Hizmetler Merkezi Müdür Vekili Veli Köktürk, Zonguldak İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ercan Kahya, Karabük İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muharrem Yol, Kredi Yurtlar Kurumu Zonguldak Karaelmas Yurdu Müdür Yardımcısı Saniye Conkar, Nihal Yılmaz Caner Yılmaz, Kilimli’den İrfan Özyazıcı ve Nihat Sural da, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ulupınar, misafirlerine çok teşekkür etti. (Haber Merkezi)