Demokratik Sol Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Dr. Recep Erdoğan İl Başkanı Nedim Ünal ve Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Kadın Kolları Üyeleri ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

 

 

İlk olarak Ereğli Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Recep Erdoğan ve partilileri Dernek Başkanı Şakir Başol ile Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Dr. Recep Erdoğan burada yaptığı konuşmasında, muhtarların bölgelerine ve köylerine hizmet için gönüllü olarak yola çıkıp seçilen insanlar olduklarını, bu nedenle muhtarların kutsal bir görev yaptıklarını belirterek, bugüne kadar önemsediği  ve değer verdiği gibi 30 Mart 20014 tarihinden itibaren de gerek köy gerekse mahalle muhtarlarına gereken değeri ve önemi vereceklerini, muhtarlarla koordineli olarak Ereğli’yi yönetip birlikte hizmet edeceklerini söyledi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol da, Dr. Recep Erdoğan’ın 20 yıldır tüm muhtarların yanında olduğunu, bugüne kadar muhtarların hiçbir talebini geri çevirmediğini ve muhtar dostu olduğunu söyledi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Şakir Başol, Ereğli’de tüm muhtarların Recep Erdoğan’ı çok sevdiğini belirterek, Erdoğan’ın da muhtarları sevdiğinden hiçbir kuşkusunun bulunmadığını vurguladı.

Başol, Dr. Recep Erdoğan’a başarı dileğinde bulundu.

 

 

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ’Nİ ZİYARET

Recep Erdoğan aynı gün içerisinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kdz. Ereğli Şubesini de ziyaret etti.

ÇYD Ereğli Şube Başkanı Hakime Tunçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Dr. Recep Erdoğan ve beraberindekiler oldukça sıcak bir ilgi ile karşılandılar.

ÇYD’nin merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan’ı saygı ile anan Dr. Erdoğan, ÇYD’nin Türkiye genelindeki çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdirle karşıladığını vurguladı.

ÇYD Ereğli Şube Başkanı Hakime Tunçer de, öğrencilere verilen burs ve yaşanan sıkıntılardan söz etti. Tunçer, Ereğli’de yurt sıkıntısının had safhada olduğunu hatırlatarak, bu soruna çözüm getirilmesi gerektiğine işaret etti.

Dr. Recep Erdoğan da, 30 Mart tarihinden sonra ilk iş olarak bu sorunun çözümü için ÇYD ve ÇYD gibi eğitime önem veren Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte mücadele edeceklerini söyledi ve Belediye Başkanı olarak özellikle eğitim ve sağlık konusunda Ereğli’de bugüne kadar görünmemiş bir çalışma yapacaklarını vurguladı.

Dr. Recep  Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra  Ereğli esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinlediler ve esnaf ile uzun uzun sohbet ettiler.