AKP Kandilli Belediye Başkan aday Güldalı  “İşi ehline teslim ettiğinizde, Kandillimizde artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak” dedi. 

 

AKP Kandilli Belediye Başkan adayı Mustafa Güldalı  Gazeteniz Önder’i   ziyaret ederek imtiyaz sahibi Mehmet Emrah Bozkuş’a projelerini anlattılar.  AKP Belde Başkanı Salih Kalyoncu ile birlikte bu ziyareti yapan Güldalı şöyle konuştu:

 

“SAMİMİ OLMALIYIZ”

“Demokrasinin gereği önümüzdeki günlerde, yerel anlamda bir seçim olacak. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin ülkemize, yaşadığım yer Kandilli’mize, aramıza yeni katılan Gökçeler Beldemize hayırlar getirmesine temenni ediyorum. Kandilli kültürüyle, aktiviteleriyle ön plandayken neden bu hale geldi, getirildi? Öncelikle bunun tespiti yapılmalı. Samimi olmalıyız. Tanı koyulmadan çözüm yapılamaz. Bizler çözüm yollarını biliyoruz. Ben burada sorumlu aramak yerine “Kandilli için neler yapılabilir?” sorusunu sormak isterim. Özünde Kandilli’de yaşayan insanlarımız sorunun cevabını çok iyi biliyor.

 

YOLUN DURUMU
Kandilli-Balı Mahallesi arasındaki yol yapılırken burada bir oluşum yaşandı. Bende bu oluşumun içerisindeydim. Bu oluşum Kandilli-Balı Mahallesi arasındaki yolun yapımına büyük katkı verdi, tek yürek oldu herkes. Mezarlıkta bir çalışma yapıldı, çiçeklendirme gibi, tek yürek olmak istedi insanlar çünkü; birlikte başarılıyor, çare burada. Buradan yolun yapılması için uğraş veren kardeşlerime, ağabeylerime teşekkür ediyorum. Göç eden ağabeylerime Allah’tan rahmet diliyorum. 

 

“KANDİLLİ’YE ÇARE OLACAĞIM”

Kandilli de Gökçeler Beldemizle beraber belediyelerin asli görevleri olan yol ve su ile ilgili problem kalmaması için uğraşacağız. Çocuk bahçesi, parklar, pazaryerleri, bağlantı yolları vs. işimiz çok. Bizler göreve gelmeden hizmet zaten gelmeye başladı, asfaltlama, tali yol vb. gibi. Kamuoyu bunu zaten görüyor. İnsanımızın üzerinden baskıyı kaldırmak lazım. Kandilli göç veriyor nüfus 10 binlerden 4 bin 500’lere düştü. Çare olacağız diye yola çıkan insanlara bakıyorsun Ereğli’de ikamet ediyor, Kandilli’ye çare olacağım diyor. Bu ne kadar inandırıcı olabilir? Takdir Kandilli’de yaşayan halkımızın. Kandilli sanki hizmete muhalefet şerhi koymuş. Bölgemizde Ak Parti iktidarıyla bunu yıkacağız. Biz insanımızı seçimle hazırlamadık, halkımız da bunu biliyor. Ekibimizle birlikte Kandilli için gecemizi gündüzümüze katacağız. 30 Mart 2014 yerel seçimiyle birlikte huzurun hakim olduğu hizmetin tavan yaptığı bir yer olması için uğraşacağız.  İşi ehline teslim ettiğinizde, Kandillimizde artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.”