AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ecertaş, "Gençler olarak elimizi taşın altına koymuyorsak ziyandayız. Mutlaka ama mutlaka bizim güncel sorunlara ilişkin çalışmalar yapmamız lazım" dedi.

Ecertaş, partisinin Zonguldak İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, mahalle mahalle, sokak sokak gençleri ziyaret ederek sorunlarını dinleyeceklerini söyledi. 

Kentteki tüm gençlerden sorumlu olduklarını ifade eden Ecertaş, şöyle konuştu:

"Hangi siyasi partiden olurlarsa olsunlar gençlerden sorumluyuz. Mutlaka sokakta, lisede, üniversitede, nerede bir genç varsa onun derdiyle ilgilenebiliyorsak doğru yoldayız demektir. Bizim için gençtir, siyasi ideolojisi fark etmez. Derdini dinleyeceğiz ve sohbet edeceğiz. 'Bir sıkıntın var mı?' diyeceğiz. Sorunlarını yerel yönetimlere, hükümetimize aktaracağız. Burada hep birlikte 'Genç kürsü'ler kuralım. Partimizi eleştiren gençler bulalım. Hep beraber bir araya gelelim. Benim kürsümde çık beni eleştir. Bizde tek tek hangi konularda destek olabileceksek onu yapalım. Belediye meclis üyeleri üzerinden çalışmalar yapalım. Bir şekilde gençler için çözüm bulmamız lazım. Kendimizi geliştirmek zorundayız. Kentten gençler göçmeye başlamış. Göç varsa burada bir iş problemi var. Bizim o zaman buradaki her projeye öncülük etmemiz lazım. Filyos projesi gibi onlarca proje üretmek bizim elimizde. Gençler olarak elimizi taşın altına koymuyorsak ziyandayız. Mutlaka ama mutlaka bizim güncel sorunları ilişkin çalışmalar yapmamız lazım."