Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ereğli ve Alaplı’da çok önemli hizmetlerin gerçekleştiğini söyledi. Ormanlı’da AKP Ereğli İlçe Teşkilatının düzenlediği toplantıda konuşan Başkan Çimenoğlu, Alaplı Belediyesi olarak AKP’ye katılan Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever’e her zaman yardım edeceğini belirttiği konuşmasında AKP Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’dan da övgü dolu sözler ile bahsetti.

 

“KALEYE ÖYLE BİR DALIŞ YAPTI Kİ”

Çimenoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Fatih Başkan Ereğli’de yönetimi 4-5 ay oldu alalı ama sanki 4-5 yıldır ilçe başkanlığı yapıyormuş gibi. Çok hızlı bir giriş yaptı, açıkçası Ereğli’de ulaşılmaz denen, yıkılmaz denen etrafı kuşatılmış gibi görünen bir kaleye öyle bir dalış yaptı ki kale gümbür gümbür sallandı, ne olduğunu kimse anlayamadı, son 2 aydır Ereğli’de yaşananlar ortada. Kendisini kutluyorum, tebrik ediyorum, çok büyük bir iş yaptı.

 

“RESİM DEĞİL FİLK ÇEKTİRMEK HAKKI”

Gerçekten Ereğli’de AK Parti’nin sesini çıkarttı, birileri eleştiriyor başkanımı inşaatların önünde resim çektiriyor diye ama değil resim, film çektirse bile hakkıdır, çünkü Ereğli girişinden tutun, çıkışına kadar AK Parti hizmetleriyle esas şantiye alanına çeviren başkanımız, milletvekillerimiz ve mensubu olduğumuz AK Parti’dir. Aynı şeyi biz Alaplı’da yapıyoruz, işte Faruk başkanım burada, kendisiyle el ele verdik, milletvekillerimizin de desteğini arkamıza alarak Alaplı’da inanılmaz şeyler yapıyoruz, okullar, futbol sahaları, üst geçitler, arıtma tesisleri, yollar, çocuk parkları, Alaplı’yı bizde şantiye haline çevirdik ve çok güzel şeyler yapıyoruz, ileride göreceksiniz Alaplı’nın girişi değişmiş, terminali yapılmış, dere boyundaki o eski dükkanlar yıkılmış ve çarşı merkezine böyle girdiğinizde tanıyamayacağınız bir halde göreceksiniz, bütün bulları yerel hükümetle genel hükümet el ele verince yaptığını görüyoruz.

 

“SİZLERE DESTEK OLACAĞIZ”

Ben bu hizmet kademelerinde en zor hizmet kademesinin muhtarlık olduğunu biliyorum, bizim belediye başkanı olarak yine sıkıntılarımız var ama ne kadarı olsa da iyi kötüde olsa bir iş makinamız var, bir kamyonumuz ve işçimiz birazda paramız var, bir şeyler yapıyoruz ama muhtarların elinde ne iş makinesi var, siz köyünüzü en güzel şekilde olması için çaba gösteriyorsunuz, İl Genel meclis üyelerimiz destek olmak için elinden geleni yapıyor, bizde belediyeler olarak gücümüz yettiğince sizlere destek olacağız” dedi.