Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı Belediye Başkan adaylığı kesinleşen Nuri Tekin’e nezaket ziyaretleri devam ediyor. CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak 2014 yılı seçimlerinden başarı temennisinde bulundular. Ziyarette kısa bir konuşma yapan CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin; ‘Ereğli ve Alaplı’nın bölünmez bir bütün olduğunu ifade ederek başta Ereğli ve Alaplı olmak üzere tüm Zonguldak’ta seçimi kazanmayı hedeflediklerini ve CHP teşkilatları olarak tek yürek halinde çalışacaklarını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ise yaptığı konuşmada, 2014 yılı yerel seçimlerinin çok büyük önem taşıdığını ifade ederek Zonguldak genelinde ki tüm Belediyeleri kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Hayli samimi bir ortamda geçen ziyaret karşılıklı fikir alış verişleri ile sona erdi.