AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Ercan Candan ve Özcan Ulupınar ile Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belde Belediye Başkan Adayı Nail Eski’nin seçim bürosunun açılışına katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Adayı Rıfkı Gültekin, CHP’li arkadaşların köylerde çizme ile gezdiğini söylediklerini hatırlatarak şunları söyledi:

“Bizim köylerimizin yollarında çamur yok. Asıl çamur Ereğli’nin belediye sınırları içinde kenar mahallelerin yollarında. Sizlerden aldığımız destek önemli. Ama bizi topal bırakmayın. Ereğli’de yaşayan eş dost akrabalarınıza bir telefon kadar yakınsınız. Ereğli Belediyesi’ni de alalım çifte bayram yapalım.”

İl Genel Meclis Adayı Ali Tarakçı Ak Partili Belediyelerle birlikte bölge halkına in iyi hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirterek, ‘Nail Eski abim ile il genel meclisi hizmetlerinde çalıştım. Nail Başkanımı ile Ormanlı’yı çok iyi hizmetlere kavuşturacağız.’ Dedi.

İlçe Başkanı Fatih Çakır konuşmasında Ormanlı’nın hak ettiği hizmeti alması açısından verdikleri uğraşa dikkat çekerek, Ormanlı Köprü’sünün ve beldelerdeki su sorunun çözümü için girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

Milletvekili Ulupınar ise  Rıfkı Gültekin’n çizme giyme söylemlerine ise, ‘Bunlar evlere girerken ayaklarına galoş giyerler. Bunlar sıktıkları eli sonra ıslak mendille silerler. Hatta öptükleri insandan sonra da yanaklarını silerler’ sözleriyle konuştu.

Milletvekili Ercan Candan’da Ormanlı’nın her zaman AK Parti’ye verdiği desteğin bilindiği ifade ederken, ‘Biz Ormanlı’daki, Çaylıoğlu’ndaki su sorununu kökten çözüyoruz. Göletlerin ihalesi yakında. Ormanlı’da Nail Eski’nin dürüstlüğüne ve insanlığına güveniyoruz. İnşallah 30 Mart akşamı Ereğli ile birlikte çifte bayram yaşayacağız’ dedi. 

Açılış sonrası Ormanlı’daki kadınlara karanfil dağıtan milletvekilleri ve belediye meclis üyesi adayları, Ormanlı’da esnafı da ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Milletvekillerinin yanısıra açılışa, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gülüç belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz, Kandilli Belediye Başkan Adayı Mehmet Güldalı, AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile İl Genel meclis Üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.