AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Karadeniz Ereğli’de, Çayırlı bölgesindeki esnafları ziyaret etti.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, seçim çalışmaları kapsamında Karadeniz Ereğli’de ziyaretlerde bulundu, sergi açılışına katıldı.

 

Beraberinde AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte ilk olarak Çayırlı’ya giden Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar; burada hizmet veren esnafları tek tek dolaşarak ‘hayırlı işler, bereketli kazançlar’ temennisinde bulundu.

 

Çayırlı’da ilgiyle karşılanan Ulupınar, hem esnafların hem de vatandaşların sıkıntılarını dinledi, kendisine iletilen sıkıntıların çözümlerine yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve vatandaşlardan kendilerine destek vermelerini istedi.

 

Ulupınar, Çayırlı programının ardından Ereğli İlçe merkezine gelerek Karadeniz Ereğli Belediyesi bünyesinde hizmet veren Cumhuriyet Halk Evleri tarafından düzenlenen serginin açılışını gerçekleştirdi. Ulupınar, Yalı Caddesi üzerinde hizmet veren esnafları da ziyaret edip, hasbihal ederek destek istedi.