Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar İl Başkanı Zeki Tosun İlçe Başkanı Ahmet Özdemir Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları İl Genel Meclis üyeleri, Kozlu Belediyesi Meclis üyeleri ve partililer katıldı.   

     Divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

    Açılış konuşmasını yapan Ahmet Özdemir 1 Kasımda çok iyi seçim geçirdik. Türkiye ortalamasının üstünde oy aldık. Bundan dolayı ekibime ve tüm AK Parti ailesine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki seçimler için çıtamızı daha da yükselttik. Bizim ilçe belediyemizin Ak partili belediye olmasından dolayı çok şanslıyız Kozlu halkı şanslıdır. İki senelik ilçeyiz ve ilçemize yakışır şekilde belediye başkanımız Ertan Şahin ile hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizdeki temel sorunlarımızı tek tek gidermeye çalışıyoruz. Sağlık açısından dispanserimiz yetersiz, uzman doktorlarımız gelmek istemiyor gelende iki üç ay gibi sürede gidiyor, derenin ıslah edilmesi, kapalı spor salonu talebimiz, sanayi köprüsünün yapılması gibi sorunlarımızı da vekillerimizin de desteği ile aşacağımıza inanıyor halkımıza daha iyi hizmet, daha iyi sosyal yaşam için çabalıyoruz dedi.

 

İL BAŞKANINDAN TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR


        Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, 1 Kasım seçimlerinde zorlu ve yoğun bir çalışma sonucunda başarılı bir sonuç aldıklarını söyledi. 7 Haziran seçimlerinde oy oranının neden düştüğü konusunda çok kapsamlı bir çalışma yaptıklarını ve sıkı bir çalışma ile bu eksiklikleri giderdiklerini belirten Tosun, “Zorlu, yoğun ve kapsamlı bir çalışma sonrasında teşkilat olarak Türkiye genelinde ve ilimizde önemli bir başarı elde ettik. İl ve ilçelerimizin de tamamında birinci olurken sadece bir ilçemizde  çok az bir farkla ikinci parti olduk. Bu başarılı tablonun elde edilmesinde emeği geçen herkese, tüm teşkilatımıza, belediye başkanlarımıza teşekkür ederim. Bundan sonra rehavete kapılmayacağız, vatandaşla iç içe olacağız. 1 Kasım’dan sonra halkın bize yüklemiş olduğu sorumluluğa sahip çıkacağız” dedi.

 

“BU SEÇİM SONUCU BİR LÜTUFDUR”


       Toplantıda konuşan ve Zonguldak seçim sonuçlarını değerlendiren Zonguldak Millet Vekili Özcan Ulupınar, 5 Milletvekili’nden 3’ünü kazanmanın haklı onurunu yaşıyoruz. Gönül beşte beş olmasını isterdi dördüncü vekili çok az farkla kaybettik. Zonguldak’ta 191 bin oy alarak başarılı bir seçim geçirdiğimizi iyi bir seçim sonucu aldıklarını vurgulayan Ulupınar, “Kozlu halkına da teşekkür ediyoruz. Parti teşkilatımıza, emeği geçenlere, üyelerine teşekkür ediyorum. Bu seçim zaferinde bizlerin gayretleri var ama her şeyden önce teşkilatlarımızın çok özverili çalışması ve Genel Merkezimizin de ülkemiz adına yapmış olduğu vaatler çok etkili olmuştur. Bu sonuçlar gösterdi ki bu millete teşekkür etmek, hizmet etmek boynumuzun borcudur”. İki sene içinde şehrimizde tüneller ve duble yol çalışmaları tamamlanmış olacak. Ülke olarak iki seçim arasında altı aylık kanun çıkarma ve yatırım kaybımız oldu. Bu boşluğu daha çok çalışarak kapatacağız. Telefonum 24 saat açıktır beni isteğiniz an arayabilirsiniz, belki bazı saatlerde yoğunluktan dolayı meşgul olursa da mutlaka geri dönerim.

     Ulupınar; ilerleyen günlerde Başbakanımızı ve Enerji bakanımızı şehrimize getirmenin sözünü aldık. Başbakanımız madenlere inmek istiyor. Madenci kardeşlerimizi yerinde ziyaret etmek istiyor. Bunu ilerleyen günler inşallah gerçekleştireceğiz.

       Bazı vatandaşların sorunlarını dinleyen notlar alan ve sıcak davranışlarıyla dikkat çeken Ulupınar; sizleri Ankara da misafir etmekten onur duyarım dedi.