Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a TBMM’de nezaket ziyaretinde bulundu.
AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, “Ankara’da arkadaşlarımızla birlikte AK Parti Genel Merkezi’nde bir dizi görüşmeler yapmak için bulunuyoruz. Görüşmeler sonrasında TBMM’de Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar’ı ziyaret etmek istedik. Önümüzdeki dönemde gerçekleşecek olan yerel seçimlerimiz var. Bu seçimlerde Alaplı ve beldelerimizde en iyi şekilde partimizi temsil edeceğiz. En iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Bu yolda Alaplı için daha iyisini hedefliyoruz. Bu konuda bize sürekli desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize çok teşekkür ederim” dedi.      
Milletvekili Özcan Ulupınar ise, “Alaplı İlçe Başkanımız Faruk Çaturoğlu’nun ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. Faruk Başkanımız ile birlikte Alaplı Belediye Başkanımız çok iyi hizmetlerde bulunmuşlardır. Alaplı’da devam eden projelerimiz hakkında Faruk Başkanımızdan bilgiler aldım. Bütün çalışmalarımız hızla devam ediyor. El birliği ile en iyi hizmeti yapacağız” dedi.