AK Parti İl Genel Meclisi üyesi adayları, Kdz.Ereğli’de bulunan sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

 

İl Genel Meclisi üyesi Adayları Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Kazım Beceren, Ayhan Taşdelen, Ziraat Odası Başkanlığı ile Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat, seçime hazırlanan tüm adaylara başarı dileğinde bulundu.

 

“İNSANLARIN KAYNAŞMASIDIR”

Seçimlerin bir demokrasi yarışı olduğunu hatırlatan Pulat, “Memleketimiz ve Ereğli için hayırlı olsun. Hepinize hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bir seçim geçiririz. Zaten demokrasinin en büyük güzelliği ve özelliği insanların birbirleriyle kaynaşmasıdır. Hizmet yarışında, ‘Ben daha iyisini yaparım’ düşüncesiyle yola çıkan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Biz daha önce bu yolda mücadele ettik, bundan sonra da inşallah siz bölgemizde hizmetlerinizi sağlıklı bir şekilde sürdürürsünüz” sözleri ile konuştu.

 

 

“EL ELE KOL KOLA”

Ziyarette, İl Genel Meclisi Üyesi Adayları adına konuşan Rıfkı Gültekin de, kendilerini kabul ettikleri için Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları kaydetti: “Parti olarak güzel bir birliktelik oluşturduk. İlerleyen günlerde yine sizin ve tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımızın fikirlerini alarak güzel projelerle karşınızda olacağız. El ele, kol kola İlçemize birlikte hizmet edeceğiz. Sivil Toplum Örgütleri, Dernekler ve Meslek Odalarının görüşleri bizler için çok önemli. Neticede hepimiz birer hizmet mekanizmasıyız. Bu hizmeti, temsil ettiğimiz insanlara en iyi şekilde nasıl ulaştırabiliriz, o insanları nasıl mutlu edebiliriz düşüncesindeyiz.”

 

ŞOFÖRLER ODASI ZİYARETİ

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, Ziraat Odası ziyaretinin ardından Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na geçerek Oda Başkanı Cevdet Civelek ve Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük ile bir süre görüştüler. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Civelek ile Küçük, şoför esnafının ve köylerin sıkıntılarını İl Genel Meclisi Üyesi Adaylarına aktardılar. Şoför esnaflarından istenen bazı belgeler konusunda bürokrasiyi aşamadıklarını vurgulayan Civelek, “Şoför esnafı yanımızda olduğu sürece onlar için gerekirse Ereğli’yi yıkarım” dedi. Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük ise bazı köylerdeki yol ve su sorunlarını gündeme getirdi. Ziyarette, İl Genel Meclisi Üyesi Adayları adına konuşan Ayhan Taşdelen, sorunların üstesinden geleceklerini vurguladı.

 

“CANDAN’IN SORUMLULUĞUNU ALACAĞIZ”

Taşdelen, şöyle konuştu: “Milletvekilimiz Sayın Ercan Candan’ın yereldeki sorumluluğunu tamamıyla üzerimize alacağız. Şoför esnafı ve bazı köylerimizde tespit ettiğiniz sıkıntılarla ilgili çalışmalarımızı zaten sürdürüyoruz. Bürokrasiyi aşma konusunda da bizlere güvenebilirsiniz”