Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi doktorlarından Op. Dr. Recep Erdoğan, 30 Mart 2014 Yerel  Genel Seçimleri’nde Demokratik Sol Parti’nin Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı olarak 1 Aralık 2013 tarihinden geçerli olmak üzere görevinden istifa etmeye hazırlanıyor.

 

Yüksek Seçim Kurulu’nun kamu görevinde bulunanların 30 Mart’taki seçimlerde aday olabilmeleri için belirlediği süreyle ilgili yayımladığı genelgeye göre istifa edecekler arasında adı geçmekte olan Recep Erdoğan’ın DSP’den adaylığının kesinleştiği ve Erdoğan’ın da DSP Genel Başkanı Masum Türker ile görüşerek birlikte seçim fotoğraflarını da çektirdiği öğrenildi.

 

***4 Ekim'de siteye konulan bu haber, 11 Ekim'e kadar 4043 kez okundu. daha aday adaylığı konuşulurken böyle bir rakama ulaşması dikkatlerden kaçmıyor.

 

***GÖNDERİLEN YORUMLAR: 

 

İyilik sever / 11-10-2013 12:58:00

ben hastanede çalışan bi teknisyenim ve oyum recep erdoğana hocamın o güzel gülüşü yeter halil posbıyık bu zamana kadar yapcağını yapmıştır şu saatten sonra halil posbıyık yeni bişey yapmaz yapdıklarıyla övünür ama yeni bi isim recep erdoğan gelirse bişeyler yapmak zorunda ereğliye bişeyler kazandırmak zorunda bunlarıda ben yaptım diyebilmesi için o yüzden ereğli için ben recep erdoğan diyorum...

halil beye 20 yıllık hizmetlerinden dolayı teşekkü / 09-10-2013 20:20:00

LAKİN 20 YILDIR RECEP BEYDE EREĞLİYE AYNI HEYECAN VE ŞEKLE HİZMET EDİYOR.GELİN HALİL BAŞKANI DAHA FAZLA YORUP HAKSIZLIK ETMEYELİM.HALİL ABİMİZ,DEDEMİZ OLARAK KALSIN,İKİNCİ BAHARINDA SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU YAŞASIN.FİKİRLERİYLE IŞIK TUTSUN.ÖNÜMÜZÜ AYDINLATSIN.DSP DE EN AZ HALİL BEY VE EKİBİ KADAR,GENÇ DİNAMİK KADROLAR VAR.HEYECANLI BİR ŞEKİLDE AZİMLE EREĞLİ İÇİN,HİZMET İÇİN ÇALIŞMAK İSTİYORLAR.BUKEZ DSP DE BİRLEŞELİM.ONLAR DSP DE YA SİZ?HAYDİ KORKMA EREĞLİ...EMEKLİ MEMUR,ERDEMİRLİ.ESNAF.İŞ ADAMI.STK.BASINIMIZ VE MADENCİLERİMİZ BİZ D S P DEYİZ.YA SİZ

MEHMET SAVAŞ / 09-10-2013 09:46:00

AKDSPLİLER HALA HAYAL DÜNYASINDA YAŞIYOR.GERÇEK ATATÜRKÇÜ BU SEÇİMDE DSPDEN ADAY OLMAZ.ÜLKE MENFAATLERİ VE ÇIKARLARI HERZAMAN KİŞİSEL MENFAAT VE ÇIKARLARDAN ÖNCE GELİR VE GELMELİDİR.MERAK ETMEYİN GERÇEK DSPLİLER BU OYUNA GELMEZ.MERAK EDİYORUM DOKTOR BEY O KADAR KÖY GEZDİ YER GEZDİ YER SOFRASININ BAŞINDA ELİNDEKİ KAŞIKLA POZ VERDİ.BÜTÜN FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI.DEMEKKİ DOKTOR BEYİN BU GÜLÜŞLERİ YER SOFRASINDA KAŞIK TUTUP POZ VERMESİ VE HERŞEY ADAYLIK İÇİNMİŞ.SAMİMİ OLSUN.DOKTOR BEY SEÇİMİ ALAMAZSA YİNE KÖYLERE GİDECEKMİ İNSAN ARASINA KARIŞACAKMI YİNE YER SOFRASINDA OTURACAK MI.KENDİSİ ROTARİ KULÜBÜ ÜYESİDE.İNSAN ROTARİCİ OLUNCA BU YAPTIĞI ŞEYLER VE SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLAR SAMİMİ GELMİYOR.SİYASET BİR LİDERLİK İŞİDİR.OBJEKTİF OLARAK BAKARSAK HALİL POSBIYIK BİR LİDERDİR HATİPTİR.MİSAL RECEP TAYYİP ERDOĞANDA BİR LİDERDİR VE HATİPTİR.AMA RECEP ERDOĞAN EVET İYİ BİR DOKTORDUR AMA BİR LİDER BİR HATİP DEĞİLDİR.HERKES İŞİNİ YAPMALI.YAPACAĞI TEK ŞEYİN CHPNİN OYLARINI BÖLMEK AKPNİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEK OLDUĞUNU RECEP ERDOĞANDA BİLİYOR.MİLLETİN TELAŞI RECEP ERDOĞANIN CHPNİN OYLARINI BÖLÜP EREĞLİDE AKPNİN ÖNÜNÜ AÇMASI VE AKPNİN EREĞLİYİ ALMA İHTİMALİNİ ARTTIRMASI.MİLLETİN TELAŞI RECEP ERDOĞANIN SEÇİM KAZANACAĞINDAN DEĞİL.ANLAYANA.

dsp çatı oldu / 08-10-2013 23:52:00

yerel ikdidar ve genel ikdidar kendilerinin içinden,ikinci bir siyasetci çıksın istemezler.ikiside tek adamcılığa oynuyor.sesiz devrim olacak halkın oyuna kimse ipotek koyamaz.dürüst kadrolarla,dsp yerel seçimlerde ikdidar olacaktır.ereğlide huzur ortamı dsp çatısı altında sağlanır.

Sabri Tuna, Halkçı,Dsp li rumuzlu arkadaşlar / 08-10-2013 00:31:00

tamam doktor 1500 den fazla oy alamaz diyelim o zaman sizin bu telaşınız niye kıçı yanmış tavuklar gibi yırtınıyorsunuz ben sizi 30 mart akşamı göreceğim sandığa gömülmüş olarak

BASTONCU / 06-10-2013 15:51:00

DEYERLİ DOKDORUM SİZLERİ CANI GÖNÜLDEN DESDEKLİYORUM HERZAMAN YANIN DAYIZ SENİN POSYIKIKI YIKACANI UMUYORUM

DEVRİMCİ ASIM / 06-10-2013 09:04:00

Dakikalara baktımda Yorum Yazan Cihat ve Salim aynı kişi ve büyük ihtimalle Akp li bu kişi birinci mesajında yorumunda Recep Erdoğanı ikinci yorumunda Murat Sesliyi övmüş.Birinci mesajını 19:30 da yazmış ikinci esaını 19:33te.İşte gör Recep hocam AKP'liler niye girmeni istiyor ve daha sonra kendi adaylarını övüyorlar.Oyuna gelme Recep hocam.Alaplıdan CHP'den girsen çok rahat kazanırsın.Ereğliden DSP'den girersen kazanma ihtimalin yok hocam.Yurtsever adamsın hocam AKP'ye karşı tek bir çatı altında olmak varken ayrı gayrı niye.

mine / 06-10-2013 00:42:00

DSP Ereğli Şevket Tahılcı Bey'e... Şevket Bey, kimse oyların bölünmesini istemez. akp ye karşı oy verdiğimiz posbıyık, akp lilerden daha ileri çıktı. makarna nohut dağıtıyor. seçim öncesi ve sonrasındaki çevresine bir bakın hele. akp ye geçebilmek için her fırsatı kollayan (şu an bile) ve bunu açıkça da ifade eden biri için kimse şu bu demesin. ulusalcılık posbıyık ın yaptıkları ise iyi düşünün. posbıyık ve ekibi en büyük zararı sola veriyor. herkesi birbirine düşürdü. en sonunda vaiz oldu. allah sonunu hayır etsin. bu toplumu kimse 70 yaşındaki birine oy verme konusunda akp yi kullanmasın. akp ye karşı chp genç bir aday çıkarsın da aslanlar gibi oylarımızı verelim. tek hedef var o da posbıyık gitsin. gitmeli. kimse solculuğu posbıyık ı korumak için kullanmasın. chp neden recep erdoğan ı hüseyin uysal ı veya diğer gençleri öne çıkarmıyor. mecbur muyuz posbıyık a oy vermeye. ver-me-ye-ce-ğiz. ereğli posbıyık ların çiftliği değil.

Cihat / 05-10-2013 19:33:00

Posbıyıkçılar heyecanlanmayın ya korkunun ecele faydası yok 20 yıl siz yönettiniz bu memleketi bırakında artık başkaları yönetsin murat sesli zamanı atılan garipler tekrar işe girsin işsiz kaldıkları yeter 4 sene boyunca devir daim olsun isterizki kimse işinden gücünden olmasın ama bu ilçede belediyeden işçi atımı posbıyık zamanı tavan yaptı tok açın halinden anlamaz tabi sırf murat sesli zamanı işe girdiler diye onlarca işçiyi işten atanlar çıkıpta halkçılıktan emekçilikten solculuktan bahsetmesin bize kimin ne olduğunu herkes öğrendi

Salim / 05-10-2013 19:30:00

Sabri Tuna senin gibi posbıyıkçıların çevirdiği yeşilçam filmleri heralde çok beğenildi serileri çekiliyo tekrar 1500 oy alacakmış 1500 oyu üç tane mahalleden rahat alır sayın erdoğan boray baycığın 5000 oy aldığı yerde sayın erdoğan oturduğu yerden 10 bin oy alır şuan bu kemik oyu zaten sayın erdoğanın chp şuan ikiye bölünmüş durumda ilçe başkanlığı seçimlerindede bu ortaya çıktı chp tabanının en az yarısı artık posbıyığa oy vermeyecek bu oyların çok büyük bir kısmı dsp ye kayar ufak bir kısmıda murat sesliye bu oy bölünümünden dsp adayı sayın erdoğan galip çıkabilir ereğli çünkü sol ağırlıklı bir kent ve sol oylar chp ve posbıyıktan kaymış görünüyor

DSP Ereğli Şevket Tahılcı / 05-10-2013 18:01:00

Sayın Recep Erdoğan Size saygımız sonsuz ve size büyük saygı duyuyoruz.Ama cumhuriyet kazanımları tehlikeye girdiği ve ülke sınırlarımız Büyük Ortadoğu Projesi çerçevesinde bölünmeye gittiği bir dönemde yurtseverler olarak her sandıktan tek bir çatı altında daha güçlü çıkmamız gereken bir dönemde bir DSP'li bir üye olarak adaylığınızı doğru bulmuyorum.Bu seçimde AKP'ye karşı CHP'yi destekleyeceğiz.Madem hizmet etmeyi çok istiyorsunuz bu seçim yine çok tanındığınız ve sevildiğiniz bir yer olan Alaplıdan CHP'den belediye başkanı adayı olarak giriniz.Ve Alaplıyı kazanırsınız.DSP'den Ereğli belediye başkanlığını alma ihtimaliniz zayıftır ve bu tercih sizin siyasi kariyerinizi tıkayacaktır.Bu halk Alaplıdan sonra sizi gelecek dönem Ereğlidede CHP'den başkan yapar yeri gelir vekilde yapar.Dilerim kararınızı gözden geçirir ve yurtseverlik adına kararınızı değiştirirsiniz. 1 oy bile bu seçim yurtseverler için çok önemlidir.Bütün yurtseverler tek bir çatı altında birleşmelidir.

özlem / 05-10-2013 14:57:00

2007 de posbıyık ın kim sattı ilk önce .erol çivicinin hemşosu ve posbıyık ın işe aldığı. . m. sesli nin gözüne girmek için her türlü filmi çeviren ve lojman da alan kimdi. sonra ne oldu, muratı ilk satan o oldu ve yaşasın yeni abeycümmm  dedi. posbıyık bunu bildiği halde isiyoncu diye bu asalağı korudu. tüm kültür işleri yaka silkiyor malumdan. 30 mart gecesi posbıyık sandıkta kalınca yine aynı şey olacak ve bu kez yeni başkana yağcılık başlayacak. kim mi bu. herkez biliyor. gerilimin adresini

ali / 05-10-2013 14:53:00

chp liler değil posbıyık ve müritleri korkmaya başladı sayın erdoğan. hemen pislik yapmaya başladılar. solcular dsp ye oy verecek bu kez. çünkü dsp nin adayı, ecevit i hasta iken satan biri değil. özü sözü doğru bir aday recep bey. tam destek recep beye. 30 mart akşamı chp, dsp, başta olmak üzere tüm ulusalcılar recep erdoğan ı seçtirerek bayram yapacaklar. ve seçim sonrasında posbıyık ın çevresinde bir tek kişi kalmayacak., göreceğiz hepimiz bunu. 70 yaşında birine oy vermeye kimse mahkum edemez bizleri.

Sabri Tuna / 05-10-2013 11:30:00

Recep Erdoğan CHPli Posbıyığın oyunu falan bölemez.Recep Erdoğanın alacağı oy bin beşyüz oy civarındadır.CHPnin oylarını bölemeyeceği için bu seçimde etkisiz eleman vaziyetinde olacaktır.DSPli olup AKPye karşı CHPye oy atacak çok DSPli ve MHPli var Ereğlide.DSPnin çoğunluğu Recep Erdoğana oy vermeyecek zaten oylarını yine AKPye karşı CHPye atacaklar.Recep Erdoğanın bu seçimde alacağı oy bin beş yüz civarıdır oran olarakta alacağı oy % 3 civarıdır.Aday olsa ne olur olmasa ne olur.Aday olarak sadece kendisi kaybetti.Sonuca tesit ermeyecektir.

HALKÇI / 05-10-2013 09:58:00

Yok sol tabandan geliyormuş yok halkçıymış halktanmış.Ne sol tabanı ne halkçısı Rotari Mason tabanından geliyor.Gittiği köylerde anlatsın Rotari Mason kulübü üyeliklerini.Rotari Mason kulüplerini Atatürk kapatmıştır.Atatürkün ölümünden sonra Rotari Mason kulüpleri hızla açılmıştır.Halil Posbıyığı zorlarmış.Bu yoruma çok güldüm.Bence barajı geçmeyi zorlasın.Yapacağı tek şey CHPnin bir kaç bin oyunu bölmek.Kendi kaybeder.

CHP'li / 05-10-2013 09:54:00

Yok bu seçimde Halil Posıbıyığı zorlarmış yok seçilirmiş.Kimse hayal görmesin.Bu seçimde yapacağı tek şey CHP nin oylarını bölmek.Bundan sonra CHP kapılarıda kapandı.Bu yaptığı unutulmaz.Adı Recep Soyadı Erdoğan olsada bundan sonra Akpde almaz Recep beyi.Kendi kendine yaptı.Bundan sonra artık DSPden milletvekili adayıda olur.Yüzde 1 bile alamayan partide siyasi hayatını sürdürür.Koltuk sevdası memleket sevdasının önüne geçmemeli.Resmen Akpnin önünü açmıştır kendisi.CHPyi zor durumda bıraktı.

Hakan / 05-10-2013 03:47:00

Recep bey bu seçimde Halil Posbıyığı zorlar.Nedenlerine gelirsek; kendisi güleryüzlü,dinamik ,çalışkan ve sporcudur.Ereğlide ayak basmadığı köy yoktur.Herkesin düğününe,cenazesine gider,yardımseverdir,birçok kulüp ve dernekde yöneticilik yapmaktadır.Hastalarıyla yakından ilgilenir.3 dönemdir Halil Posbıyağa oy veren bir vatandaş olarak bu seçim oyum Recep beyedir...

İSTANBUL 67 / 04-10-2013 19:18:00

hoçam allah sanada nasip eder posbıyıktan eregliyi kurtarırsın

Kazım Ergün / 04-10-2013 19:01:00

Kdz Ereğli'ye şimdiden hayırlı olsun çok mutlu oldum zaten herkes konuşuyor Recep Erdoğan herkesin ortak adayı ben kazanacağına inanıyorum Ereğli'de gerçek barış dostluk kenti değişimle olur Halil beye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edeceğiz noktayı koyacağız yolun açık olsun hocam yanındayız hertürlü çalışmalarımız başladı seni bekliyorduk

Hazım / 04-10-2013 18:35:00

Posbıyıkçılar tutuştu yok 1500 den fazla oy alamazmış boray baycığın 5000 oy aldığı dsp doktor recep erdoğanla en az 10 bin kemik oy alır chp den gelen oylar hariç hastaları oy verse yeter millet posbıyıktan bıktı sol oylar erdoğana sağcı posbıyığa değil

Bekir / 04-10-2013 18:28:00

Sol tabandan gelen Recep Hocayı sonuna kadar destekliyorum ereğli solcuları anaptan gelen sağ kökenli sonradan olma chp li adayı değil tabandan gelen recep erdoğanı iktidara taşıyacaktır posbıyığın politikalarından bıkan kitleler akın akın recep erdoğan ismi etrafında düşünmeye başladı saltanat bitecek inşallah ama posbıyığın stepnesi olacaksa hiç vermeyelim şimdiden bunu açıklasınlar

EREĞLİLİ / 04-10-2013 17:53:00

Siyasette sonun Boray Baycık gibi olacak AKDSPli Recep Erdoğan.Boray Baycık yine vekildi % 7 oy aldı sen onu bile alamayacaksın iki bin oy alabilirsen öpte başına koy.

vicdan / 04-10-2013 17:22:00

aileden chp liyiz. ancak bu kez oyumuzu dsp ye atacağız.... çünkü diye başlamıyoruz sebeplerini saymaya. ereğli de huzur bırakmayan chp ile hiç ilgisi olmayan ve herkese hakaret eden birine bir daha asla oy vermeyeceğiz... recep hocayı medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyoruz.

ereğli sevdalısı / 04-10-2013 17:19:00

hayırlı uğurlu olsun çok isabetli bir karar her kesimin her siyasi görüşün ortak adayı çatı dsp de buluşalım Ereğlimize huzur barış kardeşlik için sayın Recep Erdoğan'ın etrafında hepimiz bir ve beraber olalım ve inanıyorum kazanacaktır güzler yüzlü önce insan diyebilen biri hocam yolun açık olsun başarılar dilerim güzel bir meclis listesi yaparsanız işiniz çok kolay kucaklayın herkesi saygılarımla

muhtar / 04-10-2013 17:03:00

chp nin ihtiyar adayını beğenmeyenler oylarını dsp de birleştirerek iktidara yürüyecekler. sonracıma chp nin bşk solcu değil ki. o vaizliğe başladı.ilçedeki hiçbir eylemde ortada yok. işi çookkkk... kimin işini bozmak için plan yapıyordur.... bld gelen giden bile kalmadı. çünkü..... kavgalarından bıktı toplum..... selam olsun recep beye,. oylarımız dsp ye.... ya chp ihtiyarı bırakacak ya da kol saati alacak

ahmet uzun / 04-10-2013 15:52:00

adaylığınızı destekliyorum. başarılarınızın devamını diliyorum. saygılarımı sunuyorum

ereğlili / 04-10-2013 15:31:00

sanki seçim kazanacaksın 1500 oydan fazla alma ihtimalin yok akp nin ekmeğine yağ süreceksin ya...solun oyunu bölecen kendi kendini tatmin et...ama şunu aklınıza kazıyın sizin gibi ayak oyunları içinde olanlar karşısında POSBIYIK ın büyüklüğünü göreceksiniz alayınız sandığa gömülecek...

zeynep / 04-10-2013 13:49:00

Hayırlı olsun, biz hastayken çok ilgilenmişti Ereğlinin sorunlarıyla da ilgilenir oyum size Doktor