Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak Milletvekili adayı Serdar Coşkun,  "Zonguldak'ın ve ülkenin yeniden ayağa kalkması için BBP kadrolarına ihtiyaç var" dedi. 

Coşkun, Kandilli Beldesi'ndeki seçim bürosunda üye olan 8 vatandaşa parti rozeti takılan törende yaptığı konuşmasında, 1 Kasım seçimlerinin ülkenin geleceği açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

"YILLARDIR KURUMA İŞÇİ ALACAKLAR"

BBP, Türkiye genelinde oluşan boşluğu doldurmak için çaba gösterdiğini belirten Coşkun, "Çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Kandilli Beldemiz, gerek bölge gerek ülke ekonomisine yıllarca katma değer üretmiş, binlerce kişiye ev sahipliği yapmış ancak gelinen noktada Türkiye Taşkömürü Kurumundaki işçi açıklarının kapatılmaması sonucu kimsesizliğe mahkum edilmiş. 13 Yıldır kuruma işçi alacağız söylemleri ile günü geçiştirdiler" dedi.

"VATANDAŞ HİZMETİN BEDELİNİ ÖDÜYOR"

Zonguldak'ın üvey evlat muamelesi gördüğünü, devlete ödediği vergilerin dönüşümünü hizmet olarak Zonguldak'ın alamadığını iddia eden Coşkun, "Yol, köprü, su tabi ki hükümet bunu yapacak. Vatandaşımız attığı çöpün, içtiği suyun, binasının ücretine kadar ödemesini zaten yapıyor. Gelinen noktada vatandaşımızdan nerede ise aldığı nefesin vergisini isteyecekler. Sadece mikrofon karşısına geçip insanlarımızın halkımızın yüzüne baka baka atıp tutuyorlar. Lütfen halkımız artık dinlemesin hesap sorsun"

YENİ ÜYE KAYITLARI

Karadeniz Ereğli ilçe genelinde ciddi bir heyecan yakaladıklarını, 50 yeni üyeye rozet takıldığını ifade eden Coşkun, "Özellikle gençlerden yoğun bir ilgi görüyoruz. Gittiğimiz her noktada vatan ve milletimizi ilgilendiren konularla ilgili tavır ve çözüm önerilerini halkımıza dürüst ve samimi şekilde anlatacağız" ifadelerine yer verdi.

(Haber Merkezi)