Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpçu, partililer ile birlikte Filyos’ta gövde gösterisi.

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu beraberinde İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş ve çok sayıda partilinin katılımıyla Zonguldak’ın Çaycuma İlçesi’ne bağlı Filyos Beldesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çok yoğun bir partilinin katılımıyla gerçekleştirilen programda Turpçu dün esnafları da ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Bu zamana kadar iktidara geliyor gibi düşündüklerini fakat Zonguldak halkından kimle birlikte olsalar AK Parti iktidarından şikayetçi olduğunu ve sandık sandık zafere ulaştıklarını dile getiren Turpçu, “Siz belki fazla görmüyorsunuz ama ben Zonguldak’ın her yerini dolaşıyorum. Kiminle konuşsak AK Parti hükümetinden şikayetçi. Üyemiz olsun veya olmasın herkesi sandıklara sahip çıkmaya bekliyorum. Çünkü biz şuan sandık sandık zafere ulaşıyoruz. AK Parti söylediği hiçbir şeyi sözü tutamadılar. Bölgeyi kalkındırmayı bırakın mevcut halinden daha kötüye sürüklediler. Bu anlamda hepinizi çok daha fazla çalışmaya davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.