CHP Parti Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Eski Parti Başkanı ve  Başbakan Yardımcılarından Murat Karayalçın bir dizi ziyaret için geldiği Zonguldak’tan Ankara’ya dönerken Devrek İlçe teşkilatına uğradı.
 Murat Karayalçın’ı Devrek’te kalabalık bir parti gurubu karşıladı. Karayalçın’ı karşılayanlar arasında İl Yönetim Kurulu Üyesi Şazi Sivişoğlu,   İlçe Başkan Yardımcısı Tuncer Biçmen, Belediye başkan aday adayları Songül Malkoç, Şeref Aydınlı, İl genel meclis üyesi Bekir Kayaaltı, Özbağı Belde Teşkilat Başkanı Ufuktan Sarıoğlu, Çaydeğirmeni Bede Teşkilat Başkanı  Yılmaz Kalıncı, Belediye meclis üyeleri Bayram Çınar,  Halil Bzokurt, İşçi Partisi İlçe Başkanı bahattin Durak,  CHP’nin parti yöneticileri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri, üyeler ve çok sayıda da vatandaş yer aldı.   
 Parti önünde ve parti binasında yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Murat Karayalçın, “Devrek’te gördüğüm havayı Zonguldak’ın diğer yerlerinde göremedim bu havanız ve birlikteliğiniz  seçim son saniyesine kadar bozulmasın Devrek’te seçimi almanız bizim için çok önemli” diye konuştu.  

 

DEVREK’TEKİ HEYACANI DİĞER 
YERLERDE GÖREMEDİM 

 Karayalçın parti teşkilatında yaptığı konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “ Sevgili partili kardeşlerim hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Göstermiş olduğunuz bu ilgiye çok teşekkür ediyorum.  Buradaki canlılığınızın ve birlikteliğinizin seçim sonucuna kadar son saniyesine kadar sürmesini içtenlikle diliyorum. Bunun  bizim için Devrek için giderek Türkiye için çok büyük önem taşıdığını altını çizerek ifade etmek istiyorum. Burada elde edilecek sonuç Devrek’te CHP’nin elde edeceği başarı  Zonguldak’ın öteki yerleşim yerlerinde ilçelerinde beldelerinde ve merkezinde partimizin elde edeceği sonuç, başarı bizim için önemli ama Türkiye için daha büyük bir önem taşımaktadır.  Türkiye’nin geleceği için Zonguldak’ın sonuçlarının farklı bir yeri bulunmaktadır.  Bu bir mesajdır. Zonguldak’taki başarımız bir mesaj olacaktır.  Her yer önemli ve her yerde başarılı olmalıyız. Buna hiç kuşku yok ama Zonguldak’ı farklı görüyorum. Devrek Zonguldak’ın farklılığını oluşturan ilçelerimizden birisi,o nedenle Devrek’in başarısı, Zonguldak’ın başarısı  Türkiye’de partimizin çok farklı bir gelişme çizgisine taşınması anlamına gelecektir.  Aslında bunları anlatmama bile gerek yok çünkü sizleri böyle bir hava içinde görüyorum.  Doğrusu ben bu havayı Zonguldak’ın diğer yerlerinde göremedim. Zonguldak’ın öteki yerlerinden geliyorum oralarda böyle bir hava yok.  Burada bir farklılık var. Nedir bu farklılık  bilmiyorum.  Niye böyle farklısın niye böyle heyecanlısınız niye böyle hareketlisiniz bilmiyorum ama burada seçimi alacağınızın havasını görüyorum”

 

SONGÜL MALKOÇ’A YAKIN İLGİ GÖSTERDİ

Konuşmasının ardından partililerle bol bol fotoğraf çektiren, Belediye başkan aday adayı Songül Malkoç’un etrafında kenetlenen Bayanlarla fotoğraf çektirip Songül Malkoç’a yakın ilgi gösteren ve kendisi ile baş başa sohbette eden Murat Karayalçın seçimde kendisine başarılar diledi.