Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili aday Adayı Yaşar Balcı, kırsal kesimde parti üyeleri ve vatandaşları ziyaret etti.

 

Balcı; Yazıcılar, Kızılcapınar ve Cemaller köylerinde parti üyeleri ve vatandaşların sevinç ve üzüntülerine ortak oldu.

 

Yapılacak 7 Haziran Genel Seçimlerde CHP’den Milletvekili aday adaylığı ve partisinde yapılacak ön eğilim yoklaması hakkında parti üyelerine bilgiler veren Balcı, ziyaretlerinde şunları kaydetti:

“Allah nasip ederse, yapılacak Genel seçimlerde Ereğli ve Alaplı’yı temsilen içinizden biri olarak yola çıktım. Bu meşakkatli dönemde sizlerin desteğini bekliyorum. Kırsalda yaşanan sıkıntıları sizler kadar çok iyi biliyorum. Güzel bir hava yakalamış bulunmaktayız. Ben, Ereğli ve Alaplı’ya, belde ve köyleriyle birlikte hakim biriyim. Sizlerin beklediği bir aday olarak, CHP’yi bölgemizde 1. parti yapacağıma söz veriyorum. Partimiz için gece gündüz demeden, çalışmalarımız dün olduğu gibi yarınlarda da devam edecek. Ben esnafın, emeklinin, taşeron işçinin sıkıntısını bilen biriyim. Bana güç verin, sizlerin sesi olayım.”

 

ACILARINA ORTAK OLDU

Balcı, parti üyeleri ve vatandaşlara ziyaretinin ardından, Kızılcapınar’da vefat eden Niyazi Durkut’un cenazesine katılarak, ailesine başsağlığında bulundu. Ayrıca, Balcı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy’de 17 yıllık eşi 43 yaşındaki Tahir Kart tarafından öldürülüp cesedi 52 parçaya ayrılarak çöp konteynerine atılan 42 yaşındaki Kübra Kart’ın Cemaller köyündeki ailesine de taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

 

SAHADA HER VURDUĞUNU GOLE ÇEVİRDİ

Balcı, kırsal kesiminde vatandaşlara ziyareti sonrası ise Ereğli’de, Muhasebecileri halı sahada dostluk maçında yalnız bırakmadı. Futbol maçı öncesinde Balcı, kullandığı penaltı atışlarını gole çevirirken, “Gencim, sahada çok gollerim var. Bu başarımı, siyasette sporu seven ve her zaman sporcuların yanında olan bir vekil olarak sürdürmek istiyorum.” dedi.

 

Maç öncesi meslektaşlarına başarılar dileyen Balcı, karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptı. Dostluk maçı, renkli görüntülere sahne oldu.