AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarını iyiden iyiye yoğunlaştırdı.

 

TAZİYEDE BULUNDU

Alaplı’nın tek beldesi Gümeli’de, AK Parti Eski Belde Başkanı Şinasi Bilgen’in Halası Elif Bilgen’in cem evinde düzenlenen cenaze törenine katılan Çaturoğlu aileye başsağlığı dilediğinde bulundu.

 

GÜMELİ PAZARINDA HALKA KUCAKLAŞTI

Taziye ziyaretinin ardından Gümeli beldesinde haftada bir Cuma günü kurulan halk pazarına giderek pazarcı esnafı ve cadde üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çaturoğlu tüm vatandaşlarla tek tek tokalaştı, kendisine ikram edilen meyvelerden yedi, genel seçimler için destek istedi.

 

SİLİNDİR ARACI ÜZERİNDEN DOSTLUK MESAJI VERDİLER

Gittiği her yerde ilgi ile karşılaşan Çaturoğlu, Gümeli ziyaretini tamamlayarak, Alaplı Belediyesi tarafından yeni alınan araçlar için Alaplı Merkez Camii önünde Cuma namazı sonrasında düzenlenen araç hizmet alımı törenine katıldı.

Burada Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e ve belediye çalışanlarına alınan yeni araçlar için hayırlı olması temennisinde bulunan Çaturoğlu ardından Silindir aracının direksiyonuna geçerek, CHP Zonguldak Milletvekili Adayları Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile aracın üzerinden vatandaşlara el salladı.