Alaplı Belediye Başkanı Ak Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Nevzat Çimenoğlu, CHP seçim bürosunu ziyaret etti. Çimenoğlu, CHP seçim bürosunu ziyaretinde yaptığı 

konuşmada, seçimlerin demokrasilerin düğünleri ve bayramları olduğunu söyledi.  Bir düğün bir bayram arifesinde olduklarını belirten Çimenoğlu şunları söyledi: “30 Mart tarihinde Alaplı için hayırlı bir sonuç çıkacak. Bu güne kadar geçmişte olan Belediye Başkanları Alaplı nasıl hizmet ettiyse bundan sonrada aynısı olacaktır. Hepimizin tek dileği ve arzusu İlçemizi çok daha güzel ve yaşanabilir bir İlçe haline getirmektir. Niyetlerimiz ortak bu ortak niyetlerimiz doğrultusunda Allah hepimize kolaylıklar versin. Alaplı’daki seçimlerin Zonguldak’a ve Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum. Kardeşlik havası şenlik havasında her dönem seçim yaşadık. Bundan sonrada böyle olacaktır”

CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin’de, Ak Parti Belediye Başkanı Çimenoğlunu ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirterek, Başkanımızla 20 yıldır bir dostluğumuz var. Kendisi Alaplı’ya doktorluk anlamında çok büyük hizmetleri oldu Ancak Belediyecilik ayrı bir iştir. Hizmet ayrı bir iştir bizde bu hizmetin daha iyisini yapmak için talip olduk. Kimseyi kötülemeden çalışmalarını sürdürüyoruz. Herkes herkese saygılı olmasını istiyoruz.”dedi.

Ziyarette, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti ve CHP İl genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ve yöneticiler katıldı.