Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Çaturoğlu, Allah bize memlekete hizmet etme kapısını araladı. İnşallah Milletvekili olduğumuz taktirde bölgemizin, ilimizin daha iyi noktalara gelmesi için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Koltuk ve sen ben kavgası asla yapmayacaklarını ifade eden Çaturoğlu, Ben burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Belediye Başkanlığı dönemim de Nuri Tekin, kardeşim meclis üyemizdi. Allah bize memlekete hizmet etme kapısını araladı. İnşallah Milletvekili olduğumuz taktirde bölgemizin, ilimizin daha iyi noktalara gelmesi için hep birlikte çalışacağız. Bunu yaparken de birlik beraberlik içinde yapacağız. Gerektiği yerde her yere belediye başkanımızla birlikte gideceğiz. İktidar muhalefet hep birlikte gücümüzü birleştirerek İlimiz ve İlçelerimizin için ne gerekiyorsa hizmet anlamında almaya gayret edeceğiz. Koltuk, sandalye ve sen, ben kavgası yapmayacağız. Biz kavgamızı Zonguldak’ın tamamı için yapalım. Biz inşallah bu birlikteliği bölgemizde sağlayacağız.” Diye konuştu.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’de, Birlik beraberlik içinde Alaplı için yapılacak her şey için her yere gitmeye hazırız olduklarını belirterek,  Alaplı’ya hep beraber bir hizmet kazandırabiliyorsak bunu da sizde başarabiliyorsanız Alaplı’nın tabelalarına her yere bu hizmet Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun sayesinde gelmiştir diye her yeri donatırım. Ben 5 sene Çaturoğlu ve 5 senede Çimenoğlu döneminde meclis üyeliği yaptım. 2 dönem meclis üyeliğinde hangisi en iyisi derseniz ben hep Çaturoğlu dönemi derim. Bundan sonra birlik beraberlik içinde Alaplı için yapılacak her şey için her yere gitmeye hazırız. Yeter ki İlçemize bir hizmet gelsin.” Dedi.