AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır’ın Kandilli, Gökçeler ve Köse ağzına kalabalık bir partili grubu ile çıkartma yaptı.  

7 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kollarından oluşan kalabalık bir partili grubu ile birlikte ilk önce İlçeye bağlı Kandilli Beldesine adeta çıkarma yapan Milletvekili Adayı Özbakır’ın dün olduğu gibi bugünde seçim programının tamamını Kdz. Ereğli’ye ayırdı.

 

AYDIN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Özbakır’ın bugünkü ziyaretinin ilk durağı Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın makamı oldu. Aydın ile bir süre sohbet eden ve Kandilli’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Özbakır, Kandili’ye Cumhuriyet Başsavcılı olduğu dönemde çok geldiğini ve beğendiğini belirterek, “Burası Ereğli için önemli bir belde, bu belde de yapacağımız önemli çalışmalar olacak. Kimsenin bundan kuşkusu olmasın. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum”  dedi.

Aydın’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kandilli çok eski bir yerleşim yeri, burada belediye imkanları ile elimizden geldiği kadarıyla önemli çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Sizlere Genel seçimlerde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

HEMŞERİLERİ İLE HASRET GİDERDİ.

Buradan Kandilli beldesinde cadde üzerinde bulunan esnaf ve kahvehanede bulunan vatandaşlarla bir araya gelen Özbakır,  esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunurken, kahvehanede oyun oynayan vatandaşlara ise iyi eğlenceler dilediklerini iletti. Aslen Trabzon ili Sürmeneli olan ve Trabzonluların yoğunlukta yaşadığı Kandilli ’de karşılaştığı hemşerileri ile hasret gideren Özbakır,  7 Haziran seçimleri için kendilerinden destek istedi. 

Bir Büyük otobüs olmak üzere 3 otobüs ile uzun konvoy Özbakır’ın ziyaretlerine eşlik ederken,  Özbakır GMİS Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez ile AK Parti Kandilli Belde teşkilatını da ayrı ayrı ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

GÖKÇELER ‘DE YAŞLILARA VE ÇOCUKLARA İLGİ…

Buradan Daha önce belediye olan ve 30 Mart yerel seçimlerinin ardından nüfusunun 2 Binin altına düşmesi sebebiyle Kandilli’ye bağlanana Gökçeler Mahallesine geçen Özbakır burada da vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Yolda karşılaştığı yaşlı bayanlar ile yakından ilgilenen Özbakır çocukları sevdi, sıcak şefkatini gösterdi.

 

“TERCİHİNİZ AK PARTİ OLSUN”

Burada da cadde üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Özbakır, TTK ve HEMA’da yaşanan sorunların çözülmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek şunları söyledi:

“Amacımız Zonguldak’a hizmet etmek, bu hizmet yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Bizlere AK Parti’nin Zonguldak’taki oylarını daha da artırmak için çalışıyoruz.  Vatandaşlarımızdan gördüğümüz ilgi bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. İstikrar için 13 yıldır yapılan hizmetlerin devamı için sizlerden destek bekliyoruz. Tercihiniz AK Parti olsun, bizlerde sizlerden aldığımız güçle Ankara’dan hizmetleri Zonguldak’a taşıyalım. Seçimlerden sonrada sık sık buralara geleceğiz. Sorunlarınızla yakından ilgileneceğiz, bundan en ufak kuşkunuz olmasın”

 

KÖSEAĞZI YOLUNU İNCELEDİ.

Kabalalık partili gurubu ile Gökçeler’den ayrılan Özbakır AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ile birlikte, Ereğli Belediyesi tarafından yol genişletme çalışmaları devam eden Köse ağzı mevkiine gelerek, yetkililerden bilgi aldı.

Burada Belediyenin Yüklenici firması Çelepçiler İnşaat firma yetkilileri ile görüşen Özbakır, yol boyunca yapılan çalışmaları inceledi,  konuya hassasiyet gösteren Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti.

 

*Haberin başlığı, haber metni ve fotoğraflar AK Parti ilçe Başkanlığı tarafından gönderilmiştir.