CHP Zonguldak Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, Devrek İlçesi'ni karış karış gezdi. Deniz Yavuzyılmaz, programına sabah saatlerinde CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü ve yönetimiyle birlikte başladı.

 

Güne, Türk Emekliler Derneği ile İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri şube başkanlıklarını ziyaret ederek başladı. CHP'nin emekli maaşlarının en düşük 1.500 tl olacağını ve maaşlar üzerinden yapılan sağlık kesintilerinin kaldırılacağını iki Dini Bayramımızda da 1 maaş ikramiye verileceğini söyledi. İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği'nde, "Tüm vatandaşlarımızın sorunları çözülecektir, CHP iktidarında kimsenin evinde yoksulluk kokusu olmayacak, hiçbir ailenin geliri 720 tl'nin altına düşmeyecek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ise 360 tl kira ve fatura desteği sağlayacağız" dedi.

 

Zonguldak halkı tarafından hızlı hareket etmesiyle tanınan Deniz Yavuzyılmaz, giyim pazar yerini gezerek pazarcı esnafın sorunlarını dinledi.

Pazarcı esnafın sorunlarıni yerinde dinleyen Deniz Yavuzyılmaz, pazar yerlerinin ve tezgahların kurulmasında halkın kolay ulaşım yapabileceği alanların belirlenmesi gerektiğini söyledi. Pazar gezisi sırasında esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yavuzyılmaz, pazar yerlerindeki problemlerin pazar esnafı ve yerel yönetimlerin karşılıklı çözümlemesi gerektiğini söyledi.