Alaplı Dere Alabalık Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltıya Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal ve ilçede görev yapan köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal, toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarları bir araya getiren toplantı nedeniyle CHP Alaplı İlçe Teşkilatı ve Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş'a teşekkür ettiğini söyledi.

CHP Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun ise muhtarların davetlerine icabetinden duyduğu mutluluğu dile getirerek başta Muhtarlar Derneği Başkanı Uysal olmak üzere tüm muhtarlara teşekkür ettiğini ifade etti.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Muhtarların kendileri için önemli olduğunu belirterek, Demirtaş'a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

CHP Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş’ta kendilerini kırmayarak davetlerine katılan Muhtarlara teşekkür ettiğini söyledi. Demirtaş, “Ben bir madenci çocuğuyum. Gerek siyasi, gerekse mesleki yaşamım boyunca Alaplı'nın ve Ereğli'nin sorunlarını birinci elden yaşadım. Tüm sorunları ve çözümleri biliyoruz” dedi. Demirtaş, toplantıda bulunan muhtarlara kendisi ile ilgili bilgi verdi.

Alaplı Merkez ve köylerindeki muhtarların toplantıya büyük ilgi gösterdiği dikkat çekti. Demirtaş, daha sonra Alaplı merkez ve köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.