Ak Parti Karadeniz Ereğli İl Genel Meclis Üyesi Adayları Rıfkı Gültekin, Ali Tarakçı, Kazım Beceren, Ayhan Taşdelen, Mehmet Yavuz seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdürüyor.

 

İl Genel Meclis Üyesi Adaylarını, Ova, Ramazanlı, Kızılcıpınar, Çevlik, Uludağ, Karakavuz, Akköy, Çömlekci ve Fındıklı köyleri ile Ormanlı Beldesi ve Kaptaş bölgesinde; vatandaşlar ile görüştü.

 

İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ

İl Genel Meclis Üyesi Adaylarına köy ziyaretlerinde AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, önceki dönem İl Genel Meclis Üyesi Av. Ahmet Köse, Belediye Meclis Üyesi adayı Av. Nazım Erdoğan ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik ettiler. İlçe Başkanı Fatih Çakır, yapılan ziyaretlerde, analar, babalar ve gençler tarafından İl Genel Meclis Üyesi Adaylarına gösterilen sevgi dolu karşılamalarda, bu ilgiye 1 Nisan’dan itibaren en iyi şekilde lâyık olacakları sözünü verdi.

 

“DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ”

Tüm köylerde, köy meydanlarında bay-bayan toplam 300’e yakın vatandaş toplulukları tarafından adeta bayram havasında karşılanan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayları adına ziyaretlerde konuşma yapan Gültekin, Tarakçı ve Taşdelen, güçlü destek ile güçlü hizmetlerin devam edeceğini belirttiler. AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, yaptığı konuşmasında, “Köylerimizde sıkıntıları en aza indirdik. Yeni dönemde de AK Parti hizmetlerine devam edecektir. Bir kez daha en iyi şekilde sizlere güveniyoruz. Biz önce Allah’ımıza, sonra milletimize güvenen Partiyiz. Sonuna kadar milletimiz için mücadele edeceğiz. Bu bir istiklal mücadelesi olmuştur. Sizlerin desteklerinizle daha güçlü olacağımıza inanıyoruz. Köylerimizin eksikleriyle de görevimiz buyunca en iyi şekilde ilgileneceğiz.” şeklinde halkı bilgilendirdi.

 

“SÖYLEYİP DE GİDENLERDEN DEĞİLİZ”

30 Mart’ta yapılacak seçimler için yoğun tempo içerisinde çalışmalarını sürdüren AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayları adına konuşan Gültekin, Tarakçı ve Taşdelen ise, “Biz söyleyip de gidenlerden değiliz. Bize sandıkta da güçlü desteğinizi bekliyoruz. Verdiğimiz her sözü yerine getireceğiz. Köylerin bütün sorunlarını biliyoruz. Biz sizlere hizmet yapmaktan onur duyacağız. Gösterdiğiniz ilgiden ve bize böyle bir karşılama gerçekleştirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştular. Öte yandan, Kızılcapınar’da vatandaşların yoğun ilgisini gören Türk Hava Kurumu Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu da İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile birlikte objektiflere poz verdi. AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayları, ziyaretlerin sonunda ise köylerde vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek, sevgi gösterileriyle ayrıldılar.

 

(Haber Merkezi)