Kdz. Ereğli AK Parti İlçe Teşkilatı ile Seçim Koordinasyon Merkezi programı köy ziyaretlerinde bir çok vatandaş Milletvekili adayı Uçar’a ve AK Partililere tatlılarla karşılama yaptığı bildirildi.




"ENDİŞE ETMEYİN"

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığından konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde: "Milletvekili Uçar’a ve AK Partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden vatandaşlar, tatlı yiyelim, tatlı bir seçim geçirelim. Sizlere tam desteğimiz sürecektir. Endişe etmeyin.” sözleriyle ilgilerini gösterdiler.

"HİZMET SÖZÜ VERİYORUZ"

Vatandaşlara güzel karşılamalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Milletvekili adayı Uçar, “AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Ülkemize hizmet sözü veriyor, muhalefetler ise bizim yaptıklarımızı sadece eleştiriyor” dedi.



"ÜLKEMİZ BÜYÜSÜN İSTİYORUZ"

Köy ziyaretlerinde bir çok vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Miletvekili adayı Uçar, görüşmesinde şunları kaydetti; “Bakın Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a muhalefet partinin Zonguldak 1. sıra adayı bile oylarınızı reise verin diyor. Bu bizleri çok mutlu etti. Bizim sizlerden beklediğimiz Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a vereceğiniz desteğin yanında milletvekilliğinde de olmasıdır. Çünkü yeni sistemde daha iyi hizmet edebilmemiz için ayağımızın topal olmamasıdır. Güçlü bir şekilde seçimi geride bırakması lazım. Buna ihtiyacımız var. Dış güçlere karşı bunu göstermemiz gerekiyor. Biz Ülkemiz daha da büyüsün istiyoruz. Bakın Muhalefet partililer sadece eleştiriyor. Yaptıklarımızı konuşuyorlar. Bol keseden atıp duruyorlar. Biz yapacaklarımıza söz veriyoruz. AK Parti yaptıklarıyla ortada. Biz Ülkemizi daha da güçlendirmek için çaba harcıyoruz. Örneğin köylerimizin bir çok sorununu çözdük. Bir ilklere imza atılmıştır. O nedenle sizlerden bir kez daha güçlü bir destek istiyoruz.”