Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin, Belediye Başkan adaylığı kesinleşmesinin ardından paketlerin üzerinde, ‘CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin’ yazan 5 bin adet aşure dağıttı.

Partinin değişik kademelerinde görev alan ve CHP’den Alaplı Belediye Meclis üyeliği görevini yürüten Nuri Tekin, CHP Alaplı Belediye Başkan adayı kesinleşmesinin ardından seçim startını verdi. Partinin kadın kollarıyla birlikte İlçe Merkezi, Kapalı Pazaryeri, Adliye ve Hükümet Konağında paketlerin üzerlerinde, ‘Muharrem Ayınız Mübarek Olsun, Nuri Tekin Alaplı Belediye Başkan adayı’ yazılı 5 bin adet aşure dağıttı.

Kapalı Pazar yeri İlçe merkezinde vatandaşlar tarafından yakın ilgi gösterilen Tekin, Alaplı Belediye Başkanlığı 30 Mart akşama CHP’ye gececiğini söyledi. Adaylığının açıklanmasın ardından Seçim startını aşure dağıtarak vermek istediklerini ifade eden Tekin, “ Alaplı Belediye Başkan adaylığım kesinleşmesinin ardından Kadın Kollarımızla birlikte İlçe merkezi Kapalı Pazaryeri ve hükümet konağında vatandaşlarımıza 5 bin adet aşure dağıttık. Vatandaşlarımızdan yoğun ilgi ve sevgi gördük. Bu ilgi ve sevgiyi inanıyorum 30 Mart Akşamı Alaplı Belediye sini alarak taçlandıracağız. Önümüzde 4 aylık bir süre var bu sürede tüm halkımıza ulaşarak onlara projelerimizi anlatacağız.”

Vatandaşların Tekin’e yoğun ilgi gösterdiği de gözlendi.