Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Ebru Asiltürk, "Bütün partiler farklılıklarını bir kenara bırakıp terör karşısında omuz omuza verip bir milli siyasette varlık göstermelidir" dedi. 

Asiltürk, Zonguldak'ta partisinin il divan kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin zor koşullardan geçtiğini bildirdi. 

Türkiye'nin en önemli meselesinin terör olduğunu belirten Asiltürk, "Terör artık şehirlerimizdedir. Eğer bugünkü problemleri Batı'nın bize taktığı gözlüklerle bakarsak ve olayları bu şekilde değerlendirirsek son derece yanlış yapmış oluruz. Biz, bu milletin asli değerlerinin göz önünde tutarak olayları görmeliyiz. Yoksa bizler kendi yolumuzu bulamayız" ifadesini kullandı.

Asiltürk, insan hakları, özgürlük, demokrasi gibi herkesin kabulüyle başlayan "Arap Baharı"nın bütün İslam coğrafyasına kan ve gözyaşı getirdiğine işaret ederek, şunları kaydetti: 

"Bu süreç her yeri yangın haline getirmiştir. Bu yangın artık uzak mahallelerde değil, artık evimizin içerisindedir. Terör 32 yıldır sürüyor ve 40 bin insanımız vefat etti. Terörün memleketimize verdiği ekonomik kayıplar da bulunuyor. Teröre 'dur' diyecek bir iradenin acilen ortaya konması gerekiyor. Terör karşısında bütün millet tek yürek ve bilek olmak zorundadır. Bütün partiler farklılıklarını bir kenara bırakıp terör karşısında omuz omuza verip bir milli siyasette varlık göstermelidir."