7 Haziran 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinden MHP Zonguldak Milletvekili olan eski Enerji, Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan Zonguldak’ın Çaycuma ve Gökçebey ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

 

Çakan ilk olar ak Gökçebey ilçesine yaptığı teşekkür ziyareti öncesi MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Çakan’ın ziyaretine İl Başkanı Hamdi Ayan, Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve partililer eşlik etti.

 

MHP Zonguldak Milletvekili Çakan buradaki ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Türk Eğitim-Sen, İlçe Temsilciliğini ve son olarak Gökçebey İlçe Kaymakamı Bünyamin Bilgin’i makamında ziyaret etti. Çakan buradaki ziyaretlerinin ardından Çaycuma’daki ziyaretlerini yapmak üzere Çaycuma’ya geçti.

 

MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Genel seçimlerinin ardından gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerinde Çaycuma ilçesinde de sürdürdü. Burada İlçe Teşkilatında İlçe Başkanı Ersin Akyüz tarafından karşılanan Çakan burada yaptığı konuşmasında seçimlerde canla ve başla mücadele eden partililere teşekkür etti.

 

Çakan daha sonra Çaycuma’da sırasıyla, Şoförler Odası, Emekliler Derneği, Muhtarlar Derneği, Esnaf Odası, Ticaret ve Sanayi Odası ve son olarak da Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilciliğinde ziyaret etti.