Opr. Dr. Recep Erdoğan’ın adaylığını açıklamasının ardından bütün dikkatleri üzerine çeken Demokratik Sol Parti (DSP) Kdz Ereğli İlçe Örgütü’nde ‘Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı’ başvuruları da devam ediyor. Ereğli ekonomi camiasının yakından tanıdığı ekonomist Tolga Çam, Kdz Ereğli Belediye Meclisi Üyeliği için ‘adaylık başvurusunu’ yaparak dosyasını DSP Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Timur’a teslim etti.

 

Kariyeri başarılarla dolu Ekonomi Uzmanı Tolga Çam, Meclis Üyeliği adaylık başvuru dosyasını düzenlenen törenle İlçe Başkanı Mustafa Timur’a teslim etti.

Kısa bir değerlendirme de bulunan Timur; “2012’nin Mart ayından yapılacak yerel seçimlerin en güçlü adayı biziz. Ereğli Belediyesini kazanacağımızdan en ufak bir tereddüdümüz yok ve çalışlarımız tüm hız devam ediyor. Tolga Çam’ın adaylık başvurusundan ötürü son derece mutluyuz” dedi.

Parti binasında düzenlenen törende DSP İlçe Sekreteri Hakan Çengen ve bazı partililer hazır bulundu.

Öte yandan, geçtiğimiz hafta içinde DSP İlçe Sekreterliği görevinden istifa eden Gökhan Günay’da Ereğli Belediye Meclis Üyeliği için başvurusunu yapmıştı.   

 

 

Tolga ÇAM kimdir:

30.09.1970 doğumlu Tolga Çam ilk, orta ve Lise tahsilini Ereğli’de yaptı.

Üniversite tahsilini ekonomi alanında yapan Tolga Çam, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinden (İİBF)1993 yılında mezun oldu.

1944-1996 yıllarında IMKB’ye bağlı bir aracı kurumunda çalıştıktan sonra 1997-2009 yıları arasında Kdz Ereğli’de bankacılık kariyerine başladı.

2009 yılında banka müdürlüğünden ayrılan Tolga Çam, ilçede faaliyette bulunan birçok dernekte yöneticilik yaptı.

2009-2012 yılları arasında Ereğli Mermer Mıcır, ALPORT AŞ. ve ERBETON’un Finansman Müdürü olarak başarıyla görev yaptı.

Mesleki yeterlilik ve mesleki uzmanlık alanlarında çok sayıda belgesi bulunan Tolga Çam, sosyal sorumluluk projelerinin de aranılan isimleri arasında yer alıyor.

Özlenen Çam ile evli olan Tolga Çam, Öykü Deniz Çam ve Berrak Güneş Çam adında iki kız babası…