Konuya ilişkin AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklama şu şekilde: "AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Polat Türkmen seçim çalışmaları kapsamında Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş , önceki Dönem Ak Parti İlçe Başkanı M.Fatih Çakır , Belediye Meclis Üyeleri , Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimi , Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi ile Ereğli'de Cumartesi Pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

 

"GÜÇLÜ TÜRKİYE GÜÇLÜ MECLİS"

Pazarda esnafın ve vatandaşın elini tek tek sıkan Türkmen, 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde "Güçlü Türkiye ve güçlü meclis" diyerek AK Partiye destek vermelerini istedi.

 

KÖSE'DEN EĞİTİM

Buradan AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığına geçen Türkmen, parti binasında seçimde görev alan sandık görevlilerine Avukat Ahmet Köse tarafından eğitim verildi. Burada bir konuşma yapan Türkmen, "Bizlerde sizlerde görevimizi en iyi şekilde yapacağız. Seçim günü güzellikleri hep beraber yaşayacağız. Ülkemizin birliğini, dirliğini muhafaza edeceğiz. Bunun da anahtarı sandık görevlilerinde. Ben hepinize inanıyorum." dedi.

 

"HATIRLATIYORUZ"

Ereğli İlçe Teşkilatında sandık görevlilerine eğitim veren önceki dönem AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Köse, verdikleri eğitimle ilgili şunları söyledi: "Bizde eğitimsiz kimse yoktur. Her seçimde Ereğli İlçe Teşkilatı olarak sandık görevlilerimize her zaman eğitim veririz. Geçerli oy geçersiz oy seçimdeki benzer tartışmalara son vermek için bunları anlatan görsel animasyonlarla eğitim veriyoruz. Bizim sandık görevlilerimiz sadece Ak Partiyi temsil etmiyorlar. Aynı zamanda iktidar partisinin temsilcisi oldukları için seçime hiçbir koşulda şaibe karışmaması için adına çok düzgün seçim atmosferi oluşturmasını sağlamakla ilgili görevleri olduğunu hatırlatıyoruz"