Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş ve Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile birlikte Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüştü. 

Milletvekili Ulupınar, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ile birlikte Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu ile görüştük. Bakanımıza Devrek’te yeni hastanemizin yanında bulunan Orman Bakanlığı’na ait olan arazinin tahsisini istedik. Bu araziye Hükümet Konağı binası, Devrek Belediyesi hizmet binası, İlçe Emniyet Müdürü binası ve İlçe Müftülük binası yapmak istediğimizi ve bu projeyi gerçekleştirmek için bu araziye ihtiyacımız olduğunu bakanımıza aktardık. Orman ve Su İşleri bakanımız bu arazinin bu şekilde değerlendirilmesi konusuna sıcak baktı ve yardımcı olacağını belirtti” dedi.             

 

ULUPINAR VE BAŞKANLAR, DSİ GENEL MÜDÜRÜ ÖZKALDI’YI ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir ve Bakacakkadı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cumhur Kalaycı ile birlikte Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Akif Özkaldı ile görüştü.

Milletvekili Ulupınar, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, “Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir ve Bakacakkadı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cumhur Kalaycı ile birlikte Genel Müdürümüz ile görüştük. Genel Müdürümüze, Gökçebey’de bulunan Agusto Deresi ve Bakacakkadı beldemizden geçen derenin ıslahının 2015 yılı programına alınmasını talep ettik. Devlet Su İşleri Genel Müdürümüz, bu iki derenin ıslah çalışmalarının 2015 yılı programına alındığını ve çalışmaların başlayacağını belirtti. Genel Müdürümüze desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu. (Haber Merkezi)