AKP Yerel Yönetimler Başkanlığının düzenlemiş olduğu 4. bölge toplantısı Kahramanmaraşta düzenlendi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül'ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Yerel Yçnetimler Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da katıldı. 
 
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül,Grup Başkan vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal  ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın konuşmaları ile Yerel Yönetimler Başkanlığının 4. Bölgede yapılan çalışmaları, 2015 yılında yapılacak yerel seçimleri öncesinde yapılması gerekenler, yerelde yapılması gereken hizmetler hakkında 4. Bölgede bulunan Belediye Başkanlarını ve siyasileri bilgilendirildi.
 
AK Belediyecilik anlayışı, hizmetleri ve tecrübelerinin paylaşıldığı 4. Bölge Toplantısının ardından Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yapmış olduğu açıklamasında;  "AK Parti olarak Yerel Yönetimler Başkanlığımızın düzenlediği bölge toplantılarımıza devam ediyoruz. Burada düzenlenen 4. Bölge toplantımız, diğer bölge toplantılarımız gibi çoşku ve katılım en üst düzeyde olmuştur. 
AK Partinin yerel belediyecilik anlayışı 4. Bölgede de en iyi hizmetler sunmaya devam etmektedir.Belediye Başkanlarımız bu konularda bilgilerini paylaşılarak, Tecrübelerini bizlerle ve diğer Belediye Başkanlarımız ile  paylaştılar. Bu toplantıda emeği geçen başta Yerel Yönetimler Baaşkanlığımız olmak üzere, bütün katılımcılara teşekkürü borç biliyorum."dedi  
 
Kahramanmaraş'taki Yerel Yönetimler 4. Bölge Toplantısına; Kahramanmaraş, Adana,Adıyaman,Aksaray,Gaziantep,Hatay,Kayseri,Kilis,Mersin,Nevşehir,Niğde,Osmaniye,Sivas ve Yozgat İllerden İl, ilçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanları ve Yerel Yönetimler Başkanları katıldı.