Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ve İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Musa Işın’ı makamlarında ziyaret etti. 

 

ERDEM’E ZİYARET

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’i ziyaretiyle ilgili yaptığı konuşmada, “Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ile görüşmelerde bulunduk. Zonguldak’a Eğitim yatımlarımızı tamamlamak ve ihtiyaçlar doğrultusunda kendilerine taleplerimizi ilettik.Sebahat-Cemil Ulupınar Anadolu Öğretmen Lisesi’ne yapılması planlanan kapalı spor salonunun 2014 yılı yatırım programına alınması konusunda görüştük. Kendileri de bu konuda bizlere destek olacaklarını belirttiler. Sayın Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’e desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

IŞIN’A ZİYARET

Milletvekili Ulupınar, Çaycuma eski Kaymakamı ve İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Musa Işın’ı da makamında ziyaret etti. Ulupınar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Başarılı çalışmaları sonucunda İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterliği görevine getirilen Çaycuma eski Kaymakamlarından Musa Işın’ı makamında ziyaret ettik. Kendisi ile Çaycuma başta olmak üzere Zonguldak hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. 

Filyos Projesi konusunda bilgi alışverişi yaptık. Kendileri bu proje ile Çaycuma başta olmak üzere tüm Zonguldak halkının büyük bir gelişim kaydedeceğini ve bunu da yürekten istediğini belirtti. Her türlü konuda bizlere ve Zonguldak halkına destek olacağını ifade etti. Kendilerinin desteklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.