AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Cumartesi günü Gökçebey ilçesinde bulunan Zonguldak İli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı’yı ziyaret etti. Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, sektöre ait sorunlar dile getirildi. Derneğe olan katkılarından dolayı Ulupınar’a plaket veren Dernek Başkanı Bayraklı, ziyaretten çok mutlu olduğunu belirtti. 
Milletvekili Ulupınar, ziyaretlerle ilgili yaptığı konuşmada, “Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği olarak düzenledikleri festival programına Genel Merkezimiz tarafından Tekirdağ ilimize görevlendirildiğim için katılamadım. Kendilerini de ziyaret etmek istiyordum. Bugüne nasip oldu. Gökçebey ilçemizde tavuk yetiştiriciliği epey yol aldı. Bu sektörden ekmek yiyen birçok çalışan mevcut... Bu nedenle bu sektöre sahip çıkmalıyız. Başkanım, tavukçuluk sektöründeki sıkıntıları bizlere dile getirdi. İlçemizde üretimin dışında kesim işleme paketleme işlemlerinin de yapılabileceği bir tesisin kurulmasını istiyorlar. Bu konuda elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.  
Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı ise, “Vekilimize ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Her zaman bizlerin yanında, bize destek oluyor. Kendisine bir takım talepleri iletme imkânı bulduk. Biz Gökçebey’de, tavuk üretimini gerçekleştiriyoruz. Bolu’ya kesim için gönderiyoruz. Burada kesim işleme ve paketleme işlemleri yapılıyor. Bu işlemlerin burada da yapılabileceği entegre bir tesis kurulmasını istiyoruz. Ayrıca biz tavuk üreticilerine devletimizin destek olmasını istiyoruz” diye konuştu.