Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a ziyaretçi akını devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunun 24. Dönem 5. Yasama yılı çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, Plan ve Bütçe Komisyon çalışmalarında Zonguldak’ı yakından ilgilendiren kanun tasarısının görüşmelerine devam edildi. Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, bu yoğun çalışma programlarının arasında ziyaretçilerine de vakit ayırmayı ihmal etmiyor.

 AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek, kızları Duygu ve Sıla Kelebek ile Özcan Ulupınar’a aile boyu nezaket ziyaretlerinde bulundu. Devrek Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Emel Sağdıç’ta Ulupınar’ı ziyaret etti. Ankara’da bir dizi ziyaretler için gelen Sağdıç, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile Devrek’e kazandırılan 100 yatak kapasiteli hastane inşaatı hakkında görüş alış verişinde bulundu. Devrekli hemşerilerimizin en iyi sağlık hizmetleri alabilmeleri için AK Parti Hükümeti olarak elimizden geleni yapmaktayız. Bu yatırım ilçemize kazandırmanın haklı gururu içinde olduklarını belirten Ulupınar, halkımızın hizmetine en yakın zamanda sunacaklarını bildirdi.
Çaycuma Sandallar Köyü Muhtarı Selahattin Ataman ise köylerinde yapılması planlanan ve proje aşamasında olan çalışmaları hakkında Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a bilgi aktarırken, bu projenin hayata geçirilmesi konusunda destek talep etti.
Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise Zonguldak’ın her bir köşesine hizmet götürebilmek adına güzel çalışmalar yaptık, yapmaya da devam etmekteyiz. Yerel yöneticilerimiz sorumlu oldukları alanlar konusunda projelerle sürekli bizlere gelmektedir. Bizlerde bu çalışmaların sonuçlanması konusunda ilgili gerekli girişimlerde bulunuyoruz.
Diyarbakır’da vatani görevini yaparken rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Piyade Er Tuncay Yıldızhan’ın ailesi Hakkı Yıldızhan, Rıza Yıldızhan ve Tuğrul Yıldızhan Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı makamında ziyaret etti.
Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Yıldızhan ailesine şimdiye kadar her türlü destekleri verdiklerini bundan sonra da yanlarında olacaklarını bildirdi.           
İstanbul’dan Turan Kabarık ve Kozlu’dan Ramazan Yıldırım’da Ulupınar’ı makamında ziyaret etti.